Ефект вразить! Як відмити кухню від липкого жиру - бюджетний лайфхак

Під час приготування жирні бризки летять всюди, поверхні і стіни кухні часто покриваються липкими плямами, які просто теплою водою вимити не так і просто. Звісно, зручно найняти клінінг чи взяти у допомогу в прибиранні паровий пилосос, проте це не бюджетний варіант, передають Патріоти України.

Подробиці

Ми ж пропонуємо згадати про екологічне, бюджетне та швидке прибирання, яке роками не змінює позицію лідера у тих, хто за екологічні засоби в домашніх умовах.

Щоб приготувати засіб, треба взяти класичне господарське мило та соду. Мило натирають на тертці та розводять із водою так, щоб вийшов густий розчин.

Після цього губкою, яку змочили у розчині, протирають забруднені стіни, шафи, стільниці, які зверху посипають харчовою содою. Через 5-10 хвилин суміш можна змити, а площини протерти насухо.

Надто брудні місця, зокрема біля плити, варто ретельно потерти содою, не побоюючись, що залишаться подряпини. Мило пом’якшить абразивний ефект засобу, а від жиру не залишиться сліду.

Родина буде у захваті! Рублені котлети з курячого мʼяса та цибулі

вівторок, 19 березень 2024, 11:15

Рецепт рублених котлет, які на смак не поступаються котлетам з фаршу, а готуються дуже швидко, передають Патріоти України. Пропонуємо рецепт смачних рублених курячих котлет. Для таких котлет не потрібна м'ясорубка, готуються вони дуже швидко і завжди в...

Винна гаряча чи холодна вода? Чому з'являється лупа і що з цим робити

вівторок, 19 березень 2024, 10:59

Лупа - одне з найпоширеніших захворювань шкіри голови. За оцінками, вона може вражати щонайменше 50% населення. Лупа частіше зустрічається у чоловіків, ніж у жінок, швидше за все через різний гормональний баланс, передають Патріоти України. Основним си...