Ефект вразить! Як видалити ржаві плями на крані до блиску

У ванній кімнаті саме крани можуть швидко зіпсувати вигляд, покрившись іржавими плямами. Щоб підтримувати стан, як новий, треба знати нехитрі поради, передають Патріоти України.

Подробиці

Для того, щоб видалити іржаві плями на крані у ванній кімнаті, треба взяти половинку лимона, вмочити в сіль. Натерти кран цитрусовим із сіллю і побачити, як всі плями зникнуть.

Для ідеального блиску крана обгорніть його на 30-40 хвилин змоченим в оцті паперовим рушником. Потім витріть тим же рушником, кран блищатиме, мов тільки встановили з магазину.

Також господині радять для того, щоб відшліфувати поверхні, треба нанести на серветку трішки дитячої олії і протерти корпус кранів. Після цього відполірувати всі крани до блиску.

Дуже смачно! Як за 10 хвилин приготувати малосольні огірки в пакеті

п’ятниця, 19 квітень 2024, 7:07

Для приготування надзвичайно смачних, хрустких та ароматних огірків незвичайним способом знадобляться лише звичні інгредієнти та зовсім небагато часу, передають Патріоти України. Щоб скуштувати апетитну закуску, знадобиться підготувати такі продукти:. ...

Народні прикмети на 19 квітня. Розпочата цього дня справа принесе позитивний результат

п’ятниця, 19 квітень 2024, 7:05

Православна церква України 19 квітня за новим стилем вшановує пам'ять преподобного Іоанна Старопещерника, мученика Феона і патріарха Трифона Константинопольського. За старим стилем у свято сьогодні вшановують патріарха Євстихія Константинопольського. ...