Ефект вразить! Якщо дошкуляють комарі - просто посадіть на дачі ці рослини

На дачі чи в саду комарі - часті гості. Позбавитись їх присутності можна не тільки спеціальними магазинними відлякувачами. Якщо посадити певні рослини, ви матимете природній захист, передають Патріоти України.

Що треба посадити

Комарі бояться інтенсивних ароматів. Рослини в цьому плані можуть стати ефективним методом для їх відлякування. Для цього розгляньте можливість посадити такі різновиди:

  • лаванда;
  • часник;
  • розмарин;
  • чебрець;
  • болотяне багно (лікарська рослина).

Їм знайдеться місце на вашій ділянці. Тож комарі не будуть дошкуляти. Почекайте з різноманітними засобами з магазину. Можливо, названі рослини суттєво виправлять ситуацію з комахами, які дошкуляють.

А ви це знали? Скільки років можна зберігати консервацію

п’ятниця, 29 березень 2024, 11:28

Напевно, у кожної української господині стоїть кількадесят баночок домашніх заготовок у погребі. Адже консервація - це чудовий спосіб зберегти смак та користь продуктів упродовж кількох років, передають Патріоти України. Втім, варто бути обачними і сл...

Просто оберіть картинку! Яким словом вас можна описати - тест на визначення особистості

п’ятниця, 29 березень 2024, 11:12

У світі немає двох ідентичних особистостей, кожна людина неповторна і унікальна. Однак часто деякі риси характеру йдуть в парі. Тому уподобання людини можуть розповісти про її характер, передають Патріоти України. Цей простий тест визначить, яким слово...