Ефект вразить! Щоб схуднути, просто відмовтеся від цих 4 продуктів!

Яких продуктів слід уникати, щоб схуднути? Сьогодні ми розповімо вам про них, передають Патріоти України.

Зазвичай, щоб схуднути, ми фокусуємося лише на тому, що можна їсти. З усім тим, важливо враховувати і ті продукти, яких слід уникати. Адже саме в цьому криється причина провалу навіть багатообіцяючої дієти. Крім того, вам буде легко планувати своє меню вдома або в ресторані. Ви колись замислювалися про це?

Список продуктів, від яких потрібно відмовитися, щоб схуднути?

Отже, ось перелік продуктів, від яких варто відмовитись. Принаймні на деякий час. Якщо раптом вам захочеться з’їсти щось із цього списку, то ви можете побалувати себе. Нічого страшного не станеться. Проте, не варто ними зловживати. Ви готові?

1. Картопляні чіпси

Це один із продуктів, від яких потрібно відмовитися, щоб схуднути на дієті. Насправді має досить погану репутацію. Але все не так просто. Цей бульба може і повинен входити до збалансованої дієти. Варена, приготовлена на пару або запечена картопля дасть вам енергію та клітковину.

  • Картопляні чіпси
  • Картопля фрі
  • Смажена картопля з великою кількістю солі або інших приправ

Проблема у тому, що навіть невелика порція містить багато калорій. Крім того, з ними легко перевищити розумну норму. Існують дослідження, які показують, що якщо ви будете регулярно їсти ці продукти, це може негативно вплинути на загальний стан здоров’я та збільшити вашу вагу за дуже короткий час.

Якщо вам дуже захотілося чіпсів, краще підготуйте їх у духовці. Щоб надати їм смаку та аромату, додайте спеції. Якщо ви віддаєте перевагу більш традиційному, просто додайте сіль і перець. Ви отримаєте той самий ефект, але без зайвих калорій та ризику для здоров’я.

2. Закуски, які містять лише вуглеводи

Від продуктів, які містять багато вуглеводів, теж доведеться відмовитися. До них відносяться печиво, сухі сніданки, зернові, фітнес батончики, хліб і т. д. Хоча вони є дуже простими та економічними варіантами перекушування, у них міститься простий цукор. Він, своєю чергою, викликає підвищення рівня глюкози.

Крім того, вони дають почуття насичення лише протягом короткого часу. Це означає, що ви знову відчуєте голод, і з’їсте щось зайве.

Ідеальним варіантом для перекушування є склянка води та збалансовані продукти. Вони повинні містити клітковину, вуглеводи та білки. Ось деякі хороші варіанти:

  • низькокалорійний сир із фруктами
  • 1 яблуко з арахісової пастою
  • йогурт з вівсяними пластівцями та трохи мигдалю

3. Щоб схуднути, відмовтеся від солодких напоїв

Ще один тип продуктів, яких ви повинні уникати, щоб схуднути це напої з великою кількістю цукру. Йдеться не лише про прохолодні напої. Ви також повинні відмовитися від розчинної кави, комерційних соків та будь-яких інших напоїв, до складу яких входить рафінований цукор.

Було доведено, що надмірне споживання цих напоїв прискорює набір ваги. Тому важливо, щоб як діти, так і дорослі уникали їх, наскільки це можливо.

Найкращим варіантом для вгамування спраги є пляшка свіжої води. Якщо вам не подобається смак, то додайте фрукти, м’яту чи корицю.

Наприклад, щоб не пити розчинну каву на роботі, принесіть її з дому, у термосі. Таким чином, ви можете контролювати кількість цукру, і безумовно, така кава набагато смачніша.

4. Білий хліб, печиво та випічка

І насамкінець, утримайтеся від борошняних продуктів, особливо з рафінованого борошна. Крім того, білий хліб зазвичай містить багато цукру, тому він впливає на рівень глюкози в крові. Крім того, хліб із рафінованого борошна містить мало клітковини. З цієї причини, якщо є 2 скибочки білого хліба на день, ви підвищуєте ризик ожиріння.

Печиво, тістечка та інші продукти містять шкідливі трансжири. Не сперечаємось, вони можуть бути дуже смачними, але краще повністю їх виключити. Якщо вам дуже хочеться з’їсти шматочок торта або печиво, нехай вони будуть із цільнозернового борошна. Такі кондитерські вироби менш поширені, але вони набагато корисніші для здоров’я.

В ідеалі, постарайтеся готувати домашні дієтичні десерти, з насінням та гірким шоколадом. Таким чином, ви вгамуєте тягу до солодкого, але безпечно для талії і здоров’я.

Будьте здорові та діліться цими порадами у соціальних мережах!

Кросівки Under Armour: комфорт для кожного

вівторок, 23 квітень 2024, 12:22

Велику популярність серед спортсменів та любителів активного способу життя здобули кросівки Under Armour чоловічі завдяки своїм унікальним технологіям і високій якості виконання. Ці кросівки відомі не тільки завдяки стильному дизайну, але й унікальним ...

Майонез та окрошка: Кулінари розповіли, чи варто їх поєднувати

вівторок, 23 квітень 2024, 11:15

Літом багато людей готують окрошку. Страва проста та для спекотних днів добре йде, бо гарячі супи та борщі недоречні. На них немає апетиту. І є одне питання, над яким точаться суперечки: додавати майонез в окрошку чи ні, передають Патріоти України. Як...