Ефект вразить! З таким підживленням полуниця виросте суперсолодкою - рецепт

Городникам, які вирощують на дачних ділянках полуницю, рекомендують шість разів за сезон підживлювати цю культуру, передають Патріоти України.

Автори каналу «Дачник» звертають увагу на те, що підживлення потрібно вносити правильно. Цій культурі потрібне особливе харчування, що складається і з органіки, і з мінерального комплексу, і з мікроелементів. Можна використовувати фабричні засоби саме для полуниця, де все збалансовано.

А можна скористатися «народним» універсальним варіантом підживлення для отримання солодкої ягоди: у 10 літрах води розчиняють 1−2 г марганцівки, 0,5 ч.л. борної кислоти, 1 ст.л. сечовини, 0,5 склянки попілу. На великий кущ полуниці вносять літр розчину.

Все дуже просто! Як приготувати натуральний дезодорант для чутливої шкіри

четвер, 26 вересень 2024, 23:10

Існує безліч рецептів приготування натурального дезодоранту, але цей цікавий тим, що в ньому, на відміну від інших, взагалі не використовується харчова сода, яка може викликати подразнення шкіри, передають Патріоти України. На сторінці Herbal Academy р...

А ви це знали? Скільки потрібно рухатися, якщо у вас сидяча робота - дослідження вчених

четвер, 26 вересень 2024, 18:48

Вчені підрахували, скільки вправ потрібно робити в день, щоб "компенсувати" сидячу роботу. Згідно з дослідженнями, до 40 хвилин фізичної активності щодня є правильним обсягом, щоб збалансувати 10 годин сидіння на місці, передають Патріоти України. Щопр...