Купуючи нові блискучі каструлі, ми не завжди їх відразу починаємо використовувати, розуміючи, що незабаром вони покриються коричневим нагаром. Однак усе це через невчасне миття, передають Патріоти України.
Але якщо посуд вже змінив колір і вкрився несимпатичною скоринкою, це не означає, що його не можна відмити. Все можна!Як відмити пригорілі каструлі і повернути їм колишній вигляд?
Для цього не потрібно купувати дорогі хімічні засоби для чищення. Знадобляться інгредієнти, які, напевно, вже є на кожній кухні.
Інгредієнти:
Спосіб приготування:
У мисці змішуємо всі інгредієнти і добре перемішуємо, доки не з'явиться пишна піна. Якщо суміш виходить занадто густою, можна додати ще трохи перекису.
Каструлі з нагаром потрібно вимити і нанести на поверхню отриману пасту і залишити на 10-15 хвилин. Коли станеться реакція, за допомогою металевої щітки або скребка натираємо забруднені місця. Коли вдасться відмити весь нагар і жир, вимийте каструлі мильною губкою і добре прополощіть під теплою проточною водою
Червоний буряк – корисний та смачний овоч. Однак, поряд з корисними властивостями буряк має серйозні протипоказання, може завдати шкоди людям з певними проблемами зі здоров’ям, передають Патріоти України. Кому не можна їсти буряк . - Людям із сечокам...
Омлет найчастіше готують на сніданок. Він легкий та поживний. Готувати його на всю родину, тож страва досить вигідна для ранку. Кулінарне питання полягає в збиванні яєць. Яким чином вони будуть об’єднані з іншими компонентами. Поговоримо про це детальн...