Ефект здивує! Копійчаний еліксир, який дивовижно покращить ваші шкіру і волосся

Вітамін Е або токоферол - потужний жиророзчинний антиоксидант. Його часто називають вітаміном молодості, здоров’я, краси і материнства. Токоферол зміцнює імунітет, береже наше серце, захищає від безпліддя, передчасного старіння і навіть від деяких видів раку, передають Патріоти України.

Якщо ви хочете мати гарне волосся і шкіру, вживайте вітамін Е щодня. Він міститься в оливковій і кокосовій олії, шпинаті, авокадо, насінні соняшнику, горіхах і пророщеному зерна. Добова потреба дорослого організму в токоферолі – 0,3 мг / кг маси тіла, дитячого – 0,5 мг / кг маси тіла.

Сьогодні ми розповімо вам про цілющі властивості вітаміну Е. Також ми приготували для вас кілька рецептів на основі натурального і аптечного вітаміну Е, які допоможуть відростити розкішне волосся і омолодити шкіру.

5 корисних властивостей вітаміну Е:

Стимулює ріст волосся

Завдяки антиоксидантним властивостям токоферол глибоко відновлює пошкоджені волосяні фолікули, зволожує волосся від коренів до кінчиків і запобігає передчасній сивині.

Щоб приготувати маску для росту волосся, змішайте 2 капсули вітаміну Е і по одній столовій ложці теплої олії – оливкової і кокосової. Втирайте суміш в коріння круговими рухами. Потримайте 30 хвилин і помийте волосся шампунем. Повторюйте процедуру 2-3 рази на тиждень.

Загоює шрами і рубці

Вітамін Е відмінно зволожує шкіру і прискорює загоєння шрамів. Вийміть олію з капсули і нанесіть на уражену шкіру. М’яко помасажуйте протягом 5-10 хвилин. Через 30 хвилин промийте це місце теплою водою. Повторюйте процедуру двічі в день до повного загоєння.

Розгладжує зморшки

Токоферол можна використовувати для боротьби зі зморшками, віковими пігментними плямами і іншими ознаками старіння. Вітамін Е захищає шкіру від шкідливого впливу УФ-променів і вільних радикалів. Також він збільшує вироблення колагену, який робить шкіру пружною і еластичною.

Наносьте вітамін Е з капсули на проблемні ділянки шкіри перед сном і залишайте на ніч. На наступний ранок вмийтеся теплою водою. Замість вітамінного концентрату можна використовувати теплу оливкову олію.

Лікує гіперпігментацію шкіри

Вітамін Е здатний освітлити темні плями практично на будь-якій ділянці тіла. Змішайте 1-2 капсули токоферолу з 1 чайною ложкою касторової олії. Нанесіть суміш на уражену шкіру перед сном і змийте на наступний ранок. Використовуйте цей засіб щодня протягом місяця. Також ви можете замінити процедуру на 10-15-хвилинний масаж олією двічі в день протягом декількох тижнів.

Пом’якшує шкіру рук

Вітамін Е – прекрасна альтернатива крему для рук. Він робить шкіру м’якою, еластичною і зволоженою, запобігає її обвисанню. Щоб зберегти молодість ваших ручок, змішайте трохи токоферолу з лосьйоном для тіла і добре втирайте суміш в шкіру.

Або інший спосіб. У ванночці з теплою водою змішайте 2 капсули вітаміну з соком 1 лимона і додайте трохи меду. Занурте руки на 10-15 хвилин. Після висушіть і нанесіть на них трохи зволожуючого крему.

Також можна щодня перед сном по 5-10 хвилин масажувати сухі руки теплим оливковим маслом. Результат не змусить себе довго чекати! Використовуйте ці прості рецепти, і шкіра віддячить вам красою і свіжістю.

Лише спробуйте! Ось що слід пити на ніч, щоб швидко схуднути і позбутися живота

субота, 27 липень 2024, 17:48

Аби позбутися зайвої ваги без жодних зусиль, дієтологи рекомендують включити до раціону ці корисні напої, але варто пам’ятати, що вони не замінять повноцінного харчування, передають Патріоти України. Розповідаємо, які напої треба пити на ніч, щоб зайві...

Є секрет! Як варити макарони, щоб вони точно не злиплися

субота, 27 липень 2024, 17:08

Під час варіння макаронних виробів у недосвідчених господинь буває прикрість: макарони розварилися, злиплися або прилипли до дна каструлі. Щоб цих казусів не було, достатньо знати декілька правил, передають Патріоти України.