Котлети з курячого філе часто бувають сухі, але якщо приготувати за цим рецептом, то ви отримаєте соковиті, ніжні, м’які м’ясні вироби. Один інгредієнт може з пісного філе зробити ідеальний фарш, передають Патріоти України.
Класично додайте в перемелений фарш (при цьому рекомендуємо брати філе і самим робити фарш) цибулю, часник, прянощі, яйце, а ще дрібно порізаний бекон. Саме він дасть ту соковитість, якої зазвичай не вистачає у котлетах із птиці.
Котлети можна не тільки обвалювати в сухарях для панірування, а й додати їх у сам фарш. Так буде набагато легше та швидше виробляти котлети, які триматимуть форму під час смаження.
У харчуванні українців хліб здавна відіграє надзвичайно важливу роль. Але останнім часом цей продукт часто демонізують, нарікаючи, що він шкідливий для фігури та організму. Хоча дійсно існує такий хліб, який потрібно вживати якомога менше, є також і бе...
Щоб зберегти свій мозок здоровим і гострим, важливо звертати увагу на свої харчові звички. Нещодавні дослідження підтверджують, що регулярне вживання чаю, фруктів та овочів сприяє підтримці когнітивних функцій, передають Патріоти України. Включення цих...