Ефективна проти старіння: Ця спеція має бути в щоденному раціоні

Ця унікальна приправа дає приголомшливий ефект для здоров'я людини.

Фахівці Університету Макгілла в Монреалі провели масштабне дослідження, спрямоване на запобігання старіння організму, повідомляють Патріоти України. За інформацією вчених під час дослідження фахівці з'ясовували, як процес старіння може прискорити сприйнятливість організму до різних хвороб.


Вчені шукали натуральні сполуки, які б могли уповільнити старіння і запобігти збоям в організмі, в результаті призводять до виникнення вікових захворювань. Під час численних експериментів вчені змогли встановити, що куркумін володіє унікальними здібностями. Зокрема, мова йде про з'єднання, описаних як «фітохімічні речовини, виділені з куркуми», мають численні анти-старійні властивості. Відзначається, що куркума містить унікальні антиоксиданти, а також антимікробні та протизапальні речовини.

У сукупності унікальна приправа дає приголомшливий ефект для здоров'я людини. Як заявили автори дослідження, саме куркумін може стати тим з'єднанням, який в найближчі роки будуть активно застосовувати в області охорони здоров'я. Однак існує і великий недолік. Потрібну кількість корисної речовини можна отримати тільки з величезної кількості куркуми, тому в майбутньому необхідно створити різноманітні біодобавки та інші препарати, які б дійсно позитивно впливали на здоров'я.

ТОП-3 речі, які ви робили неправильно, коли варили пельмені

четвер, 28 березень 2024, 18:57

Виявилося, що цей напівфабрикат не такий простий у приготуванні, як це вважається. У кулінарів є свої хитрощі. Здавалося б, тут може бути складного. Закип’ятити воду, посолити, поперчити, кинути в каструлю лавровий лист і, нарешті, пельмені, передають...

Психологічний тест: Що вам потрібно для щастя

четвер, 28 березень 2024, 18:07

Іноді так буває, що ми відчуваємо внутрішню порожнечу, немов нам чогось бракує для душевної рівноваги і абсолютного щастя, передають Патріоти України. Але як зрозуміти, яка ж частина пазла загубилася і заважає нам відчути себе "цілісною" і задоволеною...