Експерти NASA розробили антикоронавірусне намисто

Схожий пристрій, але на магнітах намагався створити винахідник з Австралії. Але його задум закінчився фіаско, коли магніти просто застрягли у нього в носі.

У NASA розробили спеціальний засіб, який оригінально допоможе боротися з коронавірусом. Мова йде про кулон на шию - він не дозволяє людині торкатися руками обличчя - таким чином перекриваючи один з основних шляхів поширення COVID-19, повідомляють Патріоти України.

Інженери космічного агентства рекомендують надягати його після того, як ви вимили руки. І хоча розробники не планують запускати кулон під назвою Pulse в масове виробництво, вони опублікували спеціальний гайд, слідуючи якому можна зібрати такий пристрій самостійно.

Принцип дії кулона полягає в тому, що він вібрує кожен раз, коли ваша рука тягнеться до обличчя. Таким чином пристрій береже вас від неусвідомлених дотиків - чим ближче до обличчя, тим сильніше вібрація кулона.

Для того, щоб обзавестися пристроєм, вам знадобляться: пара проводів, вібромотор, батарейки, інфрачервоний датчик наближення і вимикач. Деталі пропонується розмістити в пластмасовому корпусі, надрукованому на 3D-принтері. Цікаво, що схожий пристрій, але на магнітах намагався створити винахідник з Австралії. Але його задум закінчився фіаско, коли магніти просто застрягли у нього в носі.

Це така смакота! Як приготувати вечерю, яку дитина 100% з’їсть

п’ятниця, 19 квітень 2024, 17:12

Діти люблять фантазувати і ніколи не відмовляться від того, щоб і дорослі увімкнули режим дитячої уяви. Спробуйте приготувати звичайні спагеті з сардельками таким способом і ваші діти будуть у захваті, передають Патріоти України. Приготуйте восьминіжок...

Родина оцінить! Як приготувати смачну альтернативу сирникам з кисломолочного сиру і яблук

п’ятниця, 19 квітень 2024, 16:10

Якщо є яблука та кисломолочний сир, можна приготувати цілу гору всіляких десертів, починаючи з тих самих сирників. Але коли сирники неабияк набридли або чимось треба зустріти несподіваних гостей, то приготуйте шарлотку з яблуками. Ніякого клопоту, а вс...