На сніданок багато людей полюбляє їсти млинці або вафлі, адже вони містять білок та клітковину. Також до них додають фрукти або різноманітні джеми. Однак, фахівці розповіли, що така їжа може нашкодити здоров'ю. Про це пише Eat This Not Thet, передають Патріоти України.
За словами експертки Кортні Д'Анджело, одним із найгірших сніданків для імунітету є млинці або вафлі. Все тому, що в таку їжу додають багато цукру, сиропів, шоколаду чи збитих вершків. Саме через це організм страждає та погіршується імунітет.
Зокрема, фахівці провели дослідження, яке показало, що високий рівень фруктози може призвести до посилення запалення та ослабити імунну систему.
До того ж їжа з високим вмістом фруктози та рафінованих вуглеводів підвищує рівень цукру в крові та має високий глікемічний індекс. А це, як відомо, може викликати запалення, яке призведе до зменшення енергії та апетиту. Це послаблює імунну систему, бо організм перенавантажується.
Однак, якщо ви не можете відмовитись від такої їжі, тоді потрібно готувати її правильно. Експер радить додати до рецепта білковий порошок, клітковину та антиоксиданти. А от замість шоколадної стружки, додайте багату антиоксидантами чорницю. Також звичайне біле борошно замініть на вівсяне.
Якщо ви прагнете змінити своє життя на краще, зосередьтеся на простих способах через щоденні харчові звички. Зокрема, зміни в раціоні можуть стати чудовим початком вашого шляху до здоров’я та самовдосконалення. Тож, як зробити кроки до здорового харчу...
Вершкове масло — це той продукт, який ми їмо щодня, намащуючи на бутерброди чи додаючи до різноманітних страв і випічки. Однак лікарі рекомендують обмежити вживання цього продукту деяким людям, і ось чому, передають Патріоти України з посиланням на ТСН...