Експерти розповіли, чому млинці та вафлі не можна їсти на сніданок - відповідь вас здивує

На сніданок багато людей полюбляє їсти млинці або вафлі, адже вони містять білок та клітковину. Також до них додають фрукти або різноманітні джеми. Однак, фахівці розповіли, що така їжа може нашкодити здоров'ю. Про це пише Eat This Not Thet, передають Патріоти України.

Чому млинці та вафлі не варто їсти

За словами експертки Кортні Д'Анджело, одним із найгірших сніданків для імунітету є млинці або вафлі. Все тому, що в таку їжу додають багато цукру, сиропів, шоколаду чи збитих вершків. Саме через це організм страждає та погіршується імунітет.

Зокрема, фахівці провели дослідження, яке показало, що високий рівень фруктози може призвести до посилення запалення та ослабити імунну систему.

До того ж їжа з високим вмістом фруктози та рафінованих вуглеводів підвищує рівень цукру в крові та має високий глікемічний індекс. А це, як відомо, може викликати запалення, яке призведе до зменшення енергії та апетиту. Це послаблює імунну систему, бо організм перенавантажується.

Однак, якщо ви не можете відмовитись від такої їжі, тоді потрібно готувати її правильно. Експер радить додати до рецепта білковий порошок, клітковину та антиоксиданти. А от замість шоколадної стружки, додайте багату антиоксидантами чорницю. Також звичайне біле борошно замініть на вівсяне.

А ви це знали? Що буде з картоплею, якщо перед смаженням замочити її у воді

неділя, 28 квітень 2024, 12:12

Картопля є найпопулярнішим овочем у кулінарії. Стільки чудових страв з неї можна приготувати, передають Патріоти України. Фрі, по-селянські, пюре, запечена зі спеціями чи у соусі – є безліч варіантів рецептів. Смажена картопля займає позиції лідера. З ...

Чому курка виходить сухою: Три помилки господинь, які не можна допускати

неділя, 28 квітень 2024, 11:08

Багато господарок не дкуже часто балують домашніх запеченою цілою куркою тільки тому, що м’ясо виходить сухим. Сухе м’ясо важко назвати смачним, хоча виглядати запечена курка може дуже апетитно, передають Патріоти України. Куряче м’ясо, незважаючи на п...