На сніданок багато людей полюбляє їсти млинці або вафлі, адже вони містять білок та клітковину. Також до них додають фрукти або різноманітні джеми. Однак, фахівці розповіли, що така їжа може нашкодити здоров'ю. Про це пише Eat This Not Thet, передають Патріоти України.
За словами експертки Кортні Д'Анджело, одним із найгірших сніданків для імунітету є млинці або вафлі. Все тому, що в таку їжу додають багато цукру, сиропів, шоколаду чи збитих вершків. Саме через це організм страждає та погіршується імунітет.
Зокрема, фахівці провели дослідження, яке показало, що високий рівень фруктози може призвести до посилення запалення та ослабити імунну систему.
До того ж їжа з високим вмістом фруктози та рафінованих вуглеводів підвищує рівень цукру в крові та має високий глікемічний індекс. А це, як відомо, може викликати запалення, яке призведе до зменшення енергії та апетиту. Це послаблює імунну систему, бо організм перенавантажується.
Однак, якщо ви не можете відмовитись від такої їжі, тоді потрібно готувати її правильно. Експер радить додати до рецепта білковий порошок, клітковину та антиоксиданти. А от замість шоколадної стружки, додайте багату антиоксидантами чорницю. Також звичайне біле борошно замініть на вівсяне.
Є такі види картоплі, які експерти в жодному разі не рекомендують садити, бо врожаю можна де дочекатися, передають Патріоти України з посиланням на РБК. Не рекомендовано висівати картоплю, яка дала мало урожаю минулого сезону. Перед висаджуванням бульб...
Лавровий лист – одна з найпопулярніших спецій, яку додають у супи, тушковані страви та соуси. Його аромат глибокий і насичений, але неправильне використання може зіпсувати смак страви, зробивши її гіркою. Варто розібратись, коли саме слід додавати лавр...