За словами експертів, свіжа черешня – пружна й блискуча.
Вибираючи черешню, не соромтеся добре обдивитися ягоди. Занурте руку в лоток і дістаньте черешні знизу. Зазвичай зверху продавці викладають ідеальні ягоди, а під ними ховають зів'ялі або такі, що почали псуватися. Найкраще, якщо ви самі наберете ягоди в пакет, ретельно роздивившись їх, Уникайте яскраво-червоних ягід і вибирайте темні.
Також рекомендується звернути увагу на наявність вологи в лотку. Якщо лотки вологі, то ягоди пошкоджені або почали підгнивати. У такому разі й інші не лежатимуть довго.
"Ще одна важлива ознака – запах. У ньому не повинно відчуватися кислих нот. Якщо вони є, якісь із ягід пошкоджені й уже починають бродити", – зазначають у статті.
Покрокова інструкція як звертатися до лікарів широкого та вузького профілів. У сучасній системі охорони здоров’я прийом до лікаря зазвичай передбачає наявність направлення від сімейного доктора або терапевта. Це потрібно для впорядкування медичної допо...
Дехто заморожує хліб перед вживанням. Дізнавшись причину, ви, ймовірно, також візьмете цю звичку на озброєння, передають Патріоти України з посиланням на ТСН. Справа в тому, що після заморожування в хлібі збільшується вміст клітковини порівняно зі свіж...