За словами експертів, свіжа черешня – пружна й блискуча.
Вибираючи черешню, не соромтеся добре обдивитися ягоди. Занурте руку в лоток і дістаньте черешні знизу. Зазвичай зверху продавці викладають ідеальні ягоди, а під ними ховають зів'ялі або такі, що почали псуватися. Найкраще, якщо ви самі наберете ягоди в пакет, ретельно роздивившись їх, Уникайте яскраво-червоних ягід і вибирайте темні.
Також рекомендується звернути увагу на наявність вологи в лотку. Якщо лотки вологі, то ягоди пошкоджені або почали підгнивати. У такому разі й інші не лежатимуть довго.
"Ще одна важлива ознака – запах. У ньому не повинно відчуватися кислих нот. Якщо вони є, якісь із ягід пошкоджені й уже починають бродити", – зазначають у статті.
Мікрохвильовка – абсолютно незамінний кухонний гаджет, який дуже спрощує процеси підготовки їжі. Але, потрібно знати, що не всі продукти можна розігрівати в мікрохвильовці, передають Патріоти України. Редакція FoodOboz ділиться корисними порадами, завд...
Цукор - це основне джерело енергії для людського тіла. Він швидко засвоюється й служить своєрідним паливом для мозку, м’язів і клітин. Але водночас надмірне вживання цукру має безліч неприємних наслідків. Що ж трапляється з організмом, коли ви повністю...