Експрети назвали вправи, які спалюють найбільше калорій

Пів години занять плаванням, бігом, ходьбою, веслуванням, інтенсивним інтервальним тренінгом та силовими тренуваннями спалюють більше калорій, ніж інші види вправ.

Про це повідомляє DailyMail з посиланням на слова зіркових тренерів та дослідження вчених з підрахунку середнього показника енерговитрат чоловіків і жінок під час спорту.

Згідно з наданими даними, ці вправи можуть спалити до 400 калорій за 30 хвилин.

Так, чоловікам біг зі швидкістю 10 км/год допоможе спалити 420 калорій, а жінкам – 360. Енергійне плавання спалює за пів години 420 ккал у чоловіків та 360 – у жінок, плавання у спокійному темпі допомагає витратити 252 та 216 ккал відповідно. Інтервальний тренінг спалює 294 ккал та 252 ккал, веслування – 294 та 252 ккал, ходьба – 159 та 133 ккал, а силові тренування – 126 та 108 ккал відповідно для чоловіків та жінок.

За словами фахівців, ці вправи впливають на серцево-судинну систему та збільшують приплив крові до м'язів, що прискорює обмін речовин та допомагає витратити більше калорій, а також підвищує загальний рівень фізичної підготовки.


Ви будете здивовані! Що улюблений жанр фільмів може розповісти про ваш мозок - дослідження

субота, 28 вересень 2024, 22:10

Учені встановили, що вибір жанру фільмів пов'язаний із тим, як мозок обробляє емоції. Про це пише доктор філософії, експерт із сенсорних досліджень у Ньюфаундленді Ейнслі Хоторн у своєму матеріалі для видання Psychology Today із посиланням на нещодавнє...

Не псуватимуться до двох тижнів! Названо несподіване місце на кухні, де найкраще зберігати банани

субота, 28 вересень 2024, 19:00

Банани – це один із найпопулярніших видів фруктів. Вони чудово заміняють сніданок, слугують в якості перекусу, а також використовуються для приготування різноманітних десертів, передають Патріоти України. Але, купувати їх у великій кількості неможливо,...