Щоб максимально розкрити смак овочу та задати йому хрумку скоринку, варто знати деякі хитрощі. Розповідаємо про них разом із pixelinform, передають Патріоти України.
Не кожен сорт картоплі підходить для запікання. Якщо ви знаєте, що певна картопля навіть для пюре не розварюється, то вона не підійде і для приготування в духовці.
Навіть якщо ви впевнені, що картопля непогано розварюється, краще її все-таки попередньо приварити. Найкраще відправити овоч у каструлю з киплячою водою буквально на сім хвилин. А потім — одразу злити окріп.
Не варто вибирати картоплю різного розміру. В такому випадку приготувати страву рівномірно смачною буде складно. Це через те, що шматочкам різного розміру потрібен різний час для досягнення готовності.
Про вимоги до вивезення валюти для українців, розповіли у Державній митній службі. Яку суму можна перевозити через кордон і як це правильно робити – читайте в матеріалі, передають Патріоти України. Якщо ви письмово не декларуєте в митному органі кошти,...
Якщо ви помітили у когось очевидні ознаки інсульту, наприклад, осипле обличчя або труднощі з мовою, потрібно діяти швидко. Використовуйте абревіатуру FAST, щоб перевірити симптоми і негайно зателефонувати в екстрену службу, якщо вони є, передають Патрі...