Щоб максимально розкрити смак овочу та задати йому хрумку скоринку, варто знати деякі хитрощі. Розповідаємо про них разом із pixelinform, передають Патріоти України.
Не кожен сорт картоплі підходить для запікання. Якщо ви знаєте, що певна картопля навіть для пюре не розварюється, то вона не підійде і для приготування в духовці.
Навіть якщо ви впевнені, що картопля непогано розварюється, краще її все-таки попередньо приварити. Найкраще відправити овоч у каструлю з киплячою водою буквально на сім хвилин. А потім — одразу злити окріп.
Не варто вибирати картоплю різного розміру. В такому випадку приготувати страву рівномірно смачною буде складно. Це через те, що шматочкам різного розміру потрібен різний час для досягнення готовності.
Якщо ви хочете зберегти молодість мозку - зосередьтеся на сні. Без жартів. За словами нейрофізіологині Луїзи Нікола, засновниці Neuro Athletics, "сон - це найбільш недооцінений інструмент високої продуктивності, який у нас є", передають Патріоти Україн...
Усередині нашого організму діє унікальна система захисту - кишковий бар’єр, який не пропускає небажані речовини. Коли цей бар’єр порушується, виникає запалення, що може стати причиною низки хронічних захворювань - від здуття живота до аутоімунних стані...