
Щоб максимально розкрити смак овочу та задати йому хрумку скоринку, варто знати деякі хитрощі. Розповідаємо про них разом із pixelinform, передають Патріоти України.
Не кожен сорт картоплі підходить для запікання. Якщо ви знаєте, що певна картопля навіть для пюре не розварюється, то вона не підійде і для приготування в духовці.
Навіть якщо ви впевнені, що картопля непогано розварюється, краще її все-таки попередньо приварити. Найкраще відправити овоч у каструлю з киплячою водою буквально на сім хвилин. А потім — одразу злити окріп.
Не варто вибирати картоплю різного розміру. В такому випадку приготувати страву рівномірно смачною буде складно. Це через те, що шматочкам різного розміру потрібен різний час для досягнення готовності.
Якість сну напряму залежить від того, що ми їмо ввечері. Особливо це важливо для людей старшого віку, адже нічний відпочинок впливає на роботу серця, пам’ять і загальне самопочуття. Дієтологи попереджають: певні продукти перед сном можуть не лише позба...
Момент, коли ви стоїте в дверях кухні чи іншої кімнати і думаєте: "Навіщо я сюди прийшов?", знайомий багатьом. Це не ознака втрати пам’яті — просто працює так званий ефект дверного отвору. передають Патріоти України. Що це таке Вчені, зокрема Габріель...