Щоб максимально розкрити смак овочу та задати йому хрумку скоринку, варто знати деякі хитрощі. Розповідаємо про них разом із pixelinform, передають Патріоти України.
Не кожен сорт картоплі підходить для запікання. Якщо ви знаєте, що певна картопля навіть для пюре не розварюється, то вона не підійде і для приготування в духовці.
Навіть якщо ви впевнені, що картопля непогано розварюється, краще її все-таки попередньо приварити. Найкраще відправити овоч у каструлю з киплячою водою буквально на сім хвилин. А потім — одразу злити окріп.
Не варто вибирати картоплю різного розміру. В такому випадку приготувати страву рівномірно смачною буде складно. Це через те, що шматочкам різного розміру потрібен різний час для досягнення готовності.
Зелений чай - не просто смачний і освіжаючий напій. Його здавна вважають еліксиром здоров’я в азійській культурі, а сучасні дослідження підтверджують його користь для серцево-судинної системи. Але чи справді зелений чай допомагає при підвищеному тиску ...
Нові дослідження доводять, що регулярна їзда на велосипеді може значно знизити ризик розвитку деменції, зокрема хвороби Альцгеймера. Вчені спостерігали за майже півмільйоном дорослих протягом 13 років і виявили, що у велосипедистів ризик старечого недо...