Елементарна помилка може коштувати вам смачної страви: Як правильно запікати картоплю

Щоб максимально розкрити смак овочу та задати йому хрумку скоринку, варто знати деякі хитрощі. Розповідаємо про них разом із pixelinform, передають Патріоти України.

Увага на сорт картоплі

Не кожен сорт картоплі підходить для запікання. Якщо ви знаєте, що певна картопля навіть для пюре не розварюється, то вона не підійде і для приготування в духовці.

Попередня підготовка

Навіть якщо ви впевнені, що картопля непогано розварюється, краще її все-таки попередньо приварити. Найкраще відправити овоч у каструлю з киплячою водою буквально на сім хвилин. А потім — одразу злити окріп.

Розмір шматочків

Не варто вибирати картоплю різного розміру. В такому випадку приготувати страву рівномірно смачною буде складно. Це через те, що шматочкам різного розміру потрібен різний час для досягнення готовності.

Дачникам на замітку! Ось що спеціалісти радять розсипати на городі замість гною

п’ятниця, 27 вересень 2024, 5:40

Розкислення ґрунту за допомогою вапна — простий і доступний спосіб покращити якість землі, передають Патріоти України. Раніше ми розповідали про копійчаний засіб, яким можна обробити город для неймовірного врожаю наступного року. Але для того, щоб у ма...

Все дуже просто! Як приготувати натуральний дезодорант для чутливої шкіри

четвер, 26 вересень 2024, 23:10

Існує безліч рецептів приготування натурального дезодоранту, але цей цікавий тим, що в ньому, на відміну від інших, взагалі не використовується харчова сода, яка може викликати подразнення шкіри, передають Патріоти України. На сторінці Herbal Academy р...