Елементарний трюк зробить ваш борщ смачнішим - шеф-кухар розкрив секрет

У приготуванні будь-якого бульйону дуже важливо, коли саме ви додаєте сіль. Про тонкощі на своєму ютуб-каналі розповів український кухар Андрій Клюс, передають Патріоти України.

Є різниця, готуєте ви бульйон як самостійну страву, чи плануєте зробити його складовою іншої — такої як суп чи борщ. У цих двох випадках сіль додається на різних етапах приготування.

Бульйон, який буде компонентом іншої страви — такої як борщ чи суп, треба максимально доводити до смаку під час приготування. Тому солити та додавати спеції треба одразу.

Якщо ж ви готуєте бульйон, який плануєте подавати як самостійну страву, то під час приготування не варто його солити. Сіль у такий бульйон додають на фінальному етапі, перед подачею. Це один з факторів, завдяки яким страва буде кришталево прозорою.

Все дуже просто! Як приготувати натуральний дезодорант для чутливої шкіри

четвер, 26 вересень 2024, 23:10

Існує безліч рецептів приготування натурального дезодоранту, але цей цікавий тим, що в ньому, на відміну від інших, взагалі не використовується харчова сода, яка може викликати подразнення шкіри, передають Патріоти України. На сторінці Herbal Academy р...

А ви це знали? Скільки потрібно рухатися, якщо у вас сидяча робота - дослідження вчених

четвер, 26 вересень 2024, 18:48

Вчені підрахували, скільки вправ потрібно робити в день, щоб "компенсувати" сидячу роботу. Згідно з дослідженнями, до 40 хвилин фізичної активності щодня є правильним обсягом, щоб збалансувати 10 годин сидіння на місці, передають Патріоти України. Щопр...