Елементарний трюк зробить ваш борщ смачнішим - шеф-кухар розкрив секрет

У приготуванні будь-якого бульйону дуже важливо, коли саме ви додаєте сіль. Про тонкощі на своєму ютуб-каналі розповів український кухар Андрій Клюс, передають Патріоти України.

Є різниця, готуєте ви бульйон як самостійну страву, чи плануєте зробити його складовою іншої — такої як суп чи борщ. У цих двох випадках сіль додається на різних етапах приготування.

Бульйон, який буде компонентом іншої страви — такої як борщ чи суп, треба максимально доводити до смаку під час приготування. Тому солити та додавати спеції треба одразу.

Якщо ж ви готуєте бульйон, який плануєте подавати як самостійну страву, то під час приготування не варто його солити. Сіль у такий бульйон додають на фінальному етапі, перед подачею. Це один з факторів, завдяки яким страва буде кришталево прозорою.

Як передбачити, якою ціна криптовалюти буде в майбутньому?

середа, 22 січень 2025, 17:47

Заробляти в криптоіндустрії зможуть ті, хто знає, яка ціна криптовалюти зараз і як вона може змінитися. Котирування цифрових монет постійно коливаються, через що складно відстежити всі можливі стрибки. При цьому ринок пропонує кілька способів, які допо...

Це може здивувати! Як вживання алкоголю впливає на ризик розвитку раку

середа, 22 січень 2025, 8:59

В Центрі громадського здоров’я України з посиланням на світові наукові дослідження пояснюють: чим менше алкоголю вживає людина, тим менше ризик розвитку у неї раку. Читайте в матеріалі ТСН.ua, чому алкогольні напої можуть стати причиною раку і кому вза...