Епоха омбре та балаяж у минулому! Модне фарбування волосся у 2022 році дивує новими відтінками (фото)

Багатобарвні переходи у фарбуванні волосся більше не в тренді. Омбре, балаяж, шатуш та мелірування залишили модний Олімп, їм на зміну прийшло монофарбування по всій довжині волосся, але відтінки просто вражають глибиною та соковитістю, передають Патріоти України.

2022 рік, що настав, вніс свої корективи в модні тенденції. Жіночі зачіски стали більш стильними, фарбування - рівномірним, а волосся - сяючим і здоровим. Саме цього прагнутимуть всі модниці світу в найближчі дванадцять місяців.

Хітом 2022 стилісти визнали колір мокко з відтінком червонувато-каштанового. Таке фарбування відмінно підійде жінкам різного віку зі світлою або смаглявою шкірою.

Відтінок шоколадної вишні являє собою фарбування волосся в глибокий темно-коричневий колір чорного шоколаду з "проблисками" малиново-вишневого. Напрочуд гарний колір волосся, який дозволить будь-якій жінці підвищити свою самооцінку.Красуням-шатенкам підійдуть модні у 2022 році відтінки фундук коричневий із золотистими відблисками. Блондинкам рекомендують фарбувати волосся у полуничний або пшеничний блонд. Обидва відтінки вигідно відтіняють шкіру обличчя, приховують недоліки і роблять жінку візуально на кілька років молодшою. Рудоволосим дівчатам варто звернути увагу на глибокий імбирний колір або червонувато-мідний.

Психологічний тест! Оберіть карту - і дізнайтеся, які зміни очікують вас в особистому житті

п’ятниця, 29 березень 2024, 7:07

Часто романтичні відносини не відрізняються стабільністю. Тому непогано було б знати, які зміни чекають на вас у майбутньому, передають Патріоти України. Щоб не бігати до ворожок і не користуватися сумнівними ритуалами, пропонуємо пройти тест, який ро...

Народні прикмети на 29 березня: Печіть граків з тіста. Що варто зробити для благополуччя в родині

п’ятниця, 29 березень 2024, 7:05

Православна церква України 29 березня за новим стилем вшановує пам'ять мученика Марка Арефусійського, преподобного Іона Пустельника і святого Євстахія Віфінійського. За старим стилем у цей день згадують мученика Савіна. . 29 березня наші предки шанув...