Еспресо, лате чи без кофеїну: Звичайний кавовий напій може розповісти про вас все

Професорка психології з Каліфорнійського університету Рамані Дурвасула (Ramani Durvasula) з’ясувала, як особистісні риси людини співвідносяться з тим, якій каві вона віддає перевагу, передають Патріоти України.

Чорну без усього

Люди, які люблять гірке, в тому числі й чорну каву без всіляких добавок, схильні до нарцисизму та антисоціальної поведінки.

Еспресо

Такі люди мають вишуканий смак та широкий кругозір. Серед любителів еспресо є багато завзятих мандрівників.

Лате

Лате та інші види кави з великою кількістю молока чи вершків подобаються людям, які відкриті до нового, допомагають іншим, люблять комфорт та прагнуть вільно розпоряджатися своїм часом.

Капучино

Любителі капучино вкрай вимогливі. Вони більше, ніж інші піклуються про своє здоров’я й намагаються тримати все під контролем.

Кава з сиропом або кавові коктейлі

Такі напої подобається любителям гострих відчуттів, які не бояться ризикувати.

Кава без кофеїну

Люди, які п’ють каву без кофеїну, зазвичай обережні. Вони дбають про своє здоров’я, їм подобається повністю контролювати власне життя, а несподівані й ризиковані ситуації їх лякають. Іноді такі люди здаються егоїстами.

Розчинна кава

Каву з пакетиків і звичайну розчинну каву люблять завзяті прокрастинатори, а також ті, хто легко ставиться до свого життя.

А яку каву любите Ви?

Що підготувала вам доля? Цей тест у картинці визначить ваше майбутнє

четвер, 18 квітень 2024, 17:12

Якщо ви намагалися дізнатися, що на вас чекає у найближче майбутнє, тоді цей тест якраз для вас. Психологічний тест у картинці допоможе знайти відповідь на болючі питання. Можливо, доля приготувала сюрпризи, проте варто знати, чи вони приємні, передают...

Творить дива! Названо фрукт, який захищає від старіння і здатен подовжити життя на десятки років

четвер, 18 квітень 2024, 16:56

Дякувати за такий вплив фрукта на здоров’я слід вітамінам, мінералам та клітковині, що містяться в ньому, передають Патріоти України. Здатністю уповільнювати процеси старіння і подовжувати життя володіє манго. Напевно, це найсмачніший екзотичний фрукт....