
Ковбаса - це смачний та популярний продукт. Ми готуємо з нею вранці бутерброди та додаємо в найрізноманітніші салати, передають Патріоти України.
Виробники та продавці пропонують безліч видів ковбаси на будь-який смак, але не завжди цей продукт гарної якості. Разом із "ТСН" розповідаємо, як відрізнити фальсифікат від справжньої ковбаси. Ви зробите правильний та смачний вибір, і принесете додому натуральний продукт.
Насамперед варто уважно ознайомитися зі складом продукту. Справжня ковбаса має містити м’ясо — свинину, яловичину чи курку. Крім м’яса в ковбасі також є сало, спеції та інші натуральні складові. А ось фальсифікований продукт може містити велику кількість добавок, штучних ароматизаторів та консервантів.
Зверніть увагу на зовнішній вигляд ковбаси. Свіжий продукт має виглядати апетитно. Поверхня ковбасного виробу повинна бути гладкою, без дефектів, а колір повинен змінюватись від світло-рожевого до темно-червоного або коричневого. Зверніть увагу також на зріз ковбаси – ви повинні бачити чіткі відокремлені шари м’яса та жиру.
Понюхайте ковбасу — у справжнього продукту буде характерний смак та аромат м’яса та спецій. А ось фальсифікат буде зі штучними сторонніми запахами.
Полиці магазинів рясніють "натуральними" й "екологічними" товарами, але насправді частина з них - лише майстерно замасковані підробки. Щоб знизити собівартість, недобросовісні виробники замінюють дорогі інгредієнти дешевими, додаючи ароматизатори, бар...
У собак є свої способи вираження любові, і це не завжди відбувається через очевидні жести, такі як виляння хвостом чи схвильовані привітання, передають Патріоти України. На щастя, експерти-кінологи з Pet MD виявили п'ять неочевидних ознак того, що ваш ...