Ковбаса - це смачний та популярний продукт. Ми готуємо з нею вранці бутерброди та додаємо в найрізноманітніші салати, передають Патріоти України.
Виробники та продавці пропонують безліч видів ковбаси на будь-який смак, але не завжди цей продукт гарної якості. Разом із "ТСН" розповідаємо, як відрізнити фальсифікат від справжньої ковбаси. Ви зробите правильний та смачний вибір, і принесете додому натуральний продукт.
Насамперед варто уважно ознайомитися зі складом продукту. Справжня ковбаса має містити м’ясо — свинину, яловичину чи курку. Крім м’яса в ковбасі також є сало, спеції та інші натуральні складові. А ось фальсифікований продукт може містити велику кількість добавок, штучних ароматизаторів та консервантів.
Зверніть увагу на зовнішній вигляд ковбаси. Свіжий продукт має виглядати апетитно. Поверхня ковбасного виробу повинна бути гладкою, без дефектів, а колір повинен змінюватись від світло-рожевого до темно-червоного або коричневого. Зверніть увагу також на зріз ковбаси – ви повинні бачити чіткі відокремлені шари м’яса та жиру.
Понюхайте ковбасу — у справжнього продукту буде характерний смак та аромат м’яса та спецій. А ось фальсифікат буде зі штучними сторонніми запахами.
Чи знали ви, що деякі прості прикмети можуть вплинути на ваше фінансове становище? Багато хто не звертає уваги на дрібні знаки, які можуть передвіщати прибуток або навіть виграш! Ось топ-7 прикмет, які точно принесуть вам гроші - перевірте, чи вже ви ї...
Дослідники США заявляють, що вітамін B3 (нікотинамід) може стати справжнім щитом від раку шкіри. Нове дослідження показало, що регулярний прийом цієї добавки знижує ризик розвитку хвороби та запобігає її рецидиву у пацієнтів, які вже мали один випадок ...