Фальсифікат чи м’ясо? Як принести додому справді якісну ковбасу

Ковбаса - це смачний та популярний продукт. Ми готуємо з нею вранці бутерброди та додаємо в найрізноманітніші салати, передають Патріоти України.

Виробники та продавці пропонують безліч видів ковбаси на будь-який смак, але не завжди цей продукт гарної якості. Разом із "ТСН" розповідаємо, як відрізнити фальсифікат від справжньої ковбаси. Ви зробите правильний та смачний вибір, і принесете додому натуральний продукт.

Як відрізнити справжню ковбасу від підробки

Насамперед варто уважно ознайомитися зі складом продукту. Справжня ковбаса має містити м’ясо — свинину, яловичину чи курку. Крім м’яса в ковбасі також є сало, спеції та інші натуральні складові. А ось фальсифікований продукт може містити велику кількість добавок, штучних ароматизаторів та консервантів.

Зверніть увагу на зовнішній вигляд ковбаси. Свіжий продукт має виглядати апетитно. Поверхня ковбасного виробу повинна бути гладкою, без дефектів, а колір повинен змінюватись від світло-рожевого до темно-червоного або коричневого. Зверніть увагу також на зріз ковбаси – ви повинні бачити чіткі відокремлені шари м’яса та жиру.

Понюхайте ковбасу — у справжнього продукту буде характерний смак та аромат м’яса та спецій. А ось фальсифікат буде зі штучними сторонніми запахами.

"Золоті правила"! Як зберегти фрукти та овочі свіжими якомога довше

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:00

Досі відвідуєте продуктові магазини частіше, ніж хотілося, тому що овочі і фрукти у вашому холодильнику псуються надто швидко? Тоді дочитайте до кінця, передають Патріоти України. Фудблогерка Емі Кросс у своєму Instagram поділилась чудовим лайфхаком зі...

Забудете про проблему! Як за дві хвилини позбутися неприємного запаху в холодильнику

п’ятниця, 26 липень 2024, 19:55

Якщо скористатися такими підручними засобами, вам не доведеться мити холодильник, неприємний запах зникне, як і не було, передають Патріоти України. Наразі літо, а світло вимикають настільки часто, що продукти в холодильнику псуються дуже швидко. І щоб...