
Виробники шоколаду в гонитві за збільшенням прибутку нерідко заощаджують на натуральних інгредієнтах, замінюючи їх дешевими соєвими продуктами та модифікованими жирами. Такий продукт складно назвати шоколадом, це фальсифікат, який завжди безпечний для здоров'я, передають Патріоти України.
На жаль, покупцям часто доводиться стикатися з неякісним шоколадом на магазинах, тому доведеться навчитися самостійно відрізняти натуральний продукт від підробки. У магазині провести всі дослідження, щоб з'ясувати якість шоколаду буде дуже складно. Плитку потрібно звільнити від упаковки, тому простіше принести її додому і дізнатися, чи варто купувати і вживати шоколад цієї марки.
Для початку поламайте плитку шоколаду на шматочки. Ви повинні чути сухий гучний тріск під час розламування. Це говорить про те, що у вас в руках шоколад чудової якості. Місця зламу у хорошого шоколаду завжди матові, а сама плитка має блискучу глянсову поверхню.
Какао-масло швидко тане від температури людського тіла. Якщо покласти шматочок натурального шоколаду на язик, насолода тут же розтане. Якщо в продукті масло какао замінено іншими жирами, то танути він не буде. Уважно прочитайте написи на етикетці. Якщо зустрічаються орфографічні помилки, це може свідчити, що у вас в руках фальсифікат шоколаду.
Шведські науковці зафіксували зв’язок між регулярним споживанням жирного сиру та нижчим ризиком розвитку деменції. За результатами довгострокового дослідження, люди, які щодня з’їдали щонайменше 50 грамів сиру з вмістом жиру понад 20%, рідше стикалися ...
Головними ворогами серця є жирна їжа, сидячий спосіб життя, куріння та алкоголь. Однак нові наукові дані свідчать, що фінансові труднощі - страх не мати можливості купити продукти або оплатити рахунки – "зношують" серце швидше, ніж шкідливі звички, пер...