Фальсифікат шоколаду заполонив Україну! Як відрізнити підробку від натурального продукту - лайфхак

Виробники шоколаду в гонитві за збільшенням прибутку нерідко заощаджують на натуральних інгредієнтах, замінюючи їх дешевими соєвими продуктами та модифікованими жирами. Такий продукт складно назвати шоколадом, це фальсифікат, який завжди безпечний для здоров'я, передають Патріоти України.

На жаль, покупцям часто доводиться стикатися з неякісним шоколадом на магазинах, тому доведеться навчитися самостійно відрізняти натуральний продукт від підробки. У магазині провести всі дослідження, щоб з'ясувати якість шоколаду буде дуже складно. Плитку потрібно звільнити від упаковки, тому простіше принести її додому і дізнатися, чи варто купувати і вживати шоколад цієї марки.

Для початку поламайте плитку шоколаду на шматочки. Ви повинні чути сухий гучний тріск під час розламування. Це говорить про те, що у вас в руках шоколад чудової якості. Місця зламу у хорошого шоколаду завжди матові, а сама плитка має блискучу глянсову поверхню.

Какао-масло швидко тане від температури людського тіла. Якщо покласти шматочок натурального шоколаду на язик, насолода тут же розтане. Якщо в продукті масло какао замінено іншими жирами, то танути він не буде. Уважно прочитайте написи на етикетці. Якщо зустрічаються орфографічні помилки, це може свідчити, що у вас в руках фальсифікат шоколаду.

Психологічний тест: Наскільки міцні ваші стосунки

четвер, 28 березень 2024, 16:14

Кожна людина мріє про щасливі і міцні стосунки. Але часто буває, що партнери не можуть подолати перешкоди і труднощі або просто не підходять один одному, передають Патріоти України. Дізнатися, які перспективи у ваших відносин, допоможе психологічний те...

Ви будете здивовані! Навіщо кухарі додають у м’ясний фарш звичайний лід

четвер, 28 березень 2024, 15:13

Головне, чого намагаються досягти кухаря при смаженні котлет, є соковитість, а допомогти в цьому може звичайний лід. Сам собою фарш зіпсувати складно, передають Патріоти України. Достатньо пропустити через м’ясорубку свиняче та яловиче м’ясо. Але, на ж...