Фальсифікат шоколаду заполонив Україну! Як відрізнити підробку від натурального продукту - лайфхак

Виробники шоколаду в гонитві за збільшенням прибутку нерідко заощаджують на натуральних інгредієнтах, замінюючи їх дешевими соєвими продуктами та модифікованими жирами. Такий продукт складно назвати шоколадом, це фальсифікат, який завжди безпечний для здоров'я, передають Патріоти України.

На жаль, покупцям часто доводиться стикатися з неякісним шоколадом на магазинах, тому доведеться навчитися самостійно відрізняти натуральний продукт від підробки. У магазині провести всі дослідження, щоб з'ясувати якість шоколаду буде дуже складно. Плитку потрібно звільнити від упаковки, тому простіше принести її додому і дізнатися, чи варто купувати і вживати шоколад цієї марки.

Для початку поламайте плитку шоколаду на шматочки. Ви повинні чути сухий гучний тріск під час розламування. Це говорить про те, що у вас в руках шоколад чудової якості. Місця зламу у хорошого шоколаду завжди матові, а сама плитка має блискучу глянсову поверхню.

Какао-масло швидко тане від температури людського тіла. Якщо покласти шматочок натурального шоколаду на язик, насолода тут же розтане. Якщо в продукті масло какао замінено іншими жирами, то танути він не буде. Уважно прочитайте написи на етикетці. Якщо зустрічаються орфографічні помилки, це може свідчити, що у вас в руках фальсифікат шоколаду.

Це може здивувати! Вчені визначили, жінки якого зросту та якої ваги найпривабливіші для чоловіків

субота, 18 січень 2025, 10:26

Жінки у бажанні стати привабливими для чоловіків сідають на дієти, роблять купу косметичних процедур і намагаються досягти параметрів моделей. Однак насправді, чоловіків приваблюють зовсім інші жінки, передають Патріоти України з посиланням на дослідже...

Це може здивувати! Що відбудеться з організмом, якщо відмовитися від білого хліба

субота, 18 січень 2025, 8:52

Білий хліб має репутацію не зовсім корисного продукту, оскільки його виготовляють з очищеного борошна, позбавленого корисних частин, таких як висівки та зародки. Хоча інколи такий хліб може бути збагачений вітамінами групи В, його споживання все ж варт...