Фантастичний ефект! Один засіб допоможе повернути рушникам яскравий білий колір

Білі рушники мають гарний зовнішній вигляд завдяки своєму яскравому кольору, але, на жаль, вони швидко забруднюються. Через постійне прання рушники стають сірими або на них з'являються жовті плями, яких важко позбутись, передають Патріоти України.

Господині не завжди хочуть використовувати хімічні засоби, щоб очистити тканину. Але OBOZREVATEL знайшов дієвий спосіб, який допоможе впоратись з цим.

Кристали соди

Це один з найбільш ефективних природних продуктів, які використовують у домашньому господарстві. Кристали соди – це не те саме, що харчова сода, вони містять більше лугів, що дозволяє ефективніше видаляти жир, бруд, очищувати емальовані поверхні та навіть забиті труби.

Щоб повернути рушникам яскравий колір та позбутись небажаних плям, додайте у барабан пральної машини невелику кількість суміші, але перед цим прочитайте інструкцію на упаковці. Насипте пральний порошок чи інший засіб та увімкніть режим ручного або делікатного прання.

Після цього висушіть рушники на свіжому повітрі чи у добре провітрюваній кімнаті.

Також можна зробити розчин з кристалів соди, щоб очистити різні поверхні. Для цього додайте одну столову ложку суміші до 500 мл води, все добре розмішайте та за допомогою пульверизатора розпиліть на необхідні ділянки. Залиште так на 10-15 хвилин та протріть все чистою ганчіркою.

А ви це знали? Чи справді банани допомагають схуднути

субота, 27 липень 2024, 13:15

Незалежно від того, чи це теплий шматочок бананового хліба, корисний смузі чи просто перекус перед тренуванням, банани можуть стати смачним і поживним доповненням до вашого раціону. Вони багаті на важливі речовини, такі як харчові волокна, вітаміни B6 ...

Лише спробуйте! Такі котлети ви ще не готували - з риби, рису та моркви

субота, 27 липень 2024, 12:12

Звичайні рибні котлети всі добре знають. І те що їх можна подати з рисом на гарнір теж. А от рецепт приготування, де все це разом поєднано, знають не всі. Пропонуємо спробувати приготувати рибні котлети з рисом та морквою, бо котлети виходять ніжні та ...