Фантастичний трюк швидко очистить душ і ванну від плісняви: Як приготувати "чарівну" суміш

У ванній кімнаті часто поширюється пліснява, з якою не завжди справляється побутова хімія. Для виготовлення потужного очищувача потрібні тільки підручні компоненти. Щоб позбавитися цвілі в душі, скористайтеся саморобним засобом. Про фантастичний трюк розповідає видання The Sun, передають Патріоти України.

Так, простий лайфхак допоможе без клопоту прибрати цвіль у ванній кімнаті, включаючи міжплиткові шви та сантехніку. Щоб приготувати дієвий розчин, змішайте три інгредієнти: дві столові ложки засобу для миття посуду, перекис водню та 20 крапель олії чайного дерева.

Додайте суміш на щітку і потріть поверхню, що постраждала від грибка. Перш ніж змити чистою водою, залиште "чарівний" засіб на 15 хвилин.

Перекис водню допоможе прибрати навіть найбільш стійку плісняву, а заразом відбілить поверхню краще за будь-який магазинний відбілювач. У той час як олія чайного дерева вбиває спори грибка і запобігає їх повторній появі, до того ж, надасть приємного запаху в кімнаті.

Лише спробуйте! Ось що слід пити на ніч, щоб швидко схуднути і позбутися живота

субота, 27 липень 2024, 17:48

Аби позбутися зайвої ваги без жодних зусиль, дієтологи рекомендують включити до раціону ці корисні напої, але варто пам’ятати, що вони не замінять повноцінного харчування, передають Патріоти України. Розповідаємо, які напої треба пити на ніч, щоб зайві...

Є секрет! Як варити макарони, щоб вони точно не злиплися

субота, 27 липень 2024, 17:08

Під час варіння макаронних виробів у недосвідчених господинь буває прикрість: макарони розварилися, злиплися або прилипли до дна каструлі. Щоб цих казусів не було, достатньо знати декілька правил, передають Патріоти України.