
Якщо ви любите чебуреки чи біляші, то цей рецепт стане вашим улюбленим, передають Патріоти України.
Інгредієнти:
сир напівжирний – 200 г
яйце – 2 шт.
сода – дрібка (погасити оцтом)
борошно – 2 склянки
фарш – 700 г (курячий чи будь-який, що вам до смаку)
спеції – до смаку
Приготування:
Пересипаємо сир у глибоку миску, змішуємо з яйцями та содою, погашеною оцтом. Додаємо просіяне борошно, дрібку солі та починаємо вимішувати тісто.
До сирого фаршу додаємо трохи солі, перець та улюблені спеції (можна взяти спеціальні – до м’яса, а ще – додати кілька зубчиків часнику ).
Розкатуємо тісто в тоненький прямокутний пласт і рівномірно розкладаємо зверху фарш. Формуємо рулет і ріжемо його на шматочки шириною близько 1 см.
Добре розігріваємо пательню й додаємо олію. Смажимо рулетики на середньому вогні – буквально кілька хвилин, доки не з’явиться скоринка.
Щоб прибрати зайвий жир, викладаємо готові рулетики на тарілку, встелену паперовими серветками.
Помилка у виборі iPad коштує дорого — в кращому випадку доведеться миритися з повільною роботою, в гіршому — планшет припадатиме пилом на полиці. Лінійка 2025 року пропонує чотири моделі, кожна з яких є найкращою для своїх завдань, але абсолютно не під...
Як це може зашкодити очам - розповідає офтальмолог мережі «Новий Зір» Руслан Казбекович Тамбієв, лікар вищої категорії, офтальмохірург, передають Патріоти України з посиланням на ТСН. У повсякденному житті ми рідко замислюємося, що часто перенавантажує...