Фантастика за 20 хвилин! Соковиті м’ясні рулетики на сковорідці, що замінять біляші та чебуреки

Якщо ви любите чебуреки чи біляші, то цей рецепт стане вашим улюбленим, передають Патріоти України.

Інгредієнти:
сир напівжирний – 200 г
яйце – 2 шт.
сода – дрібка (погасити оцтом)
борошно – 2 склянки
фарш – 700 г (курячий чи будь-який, що вам до смаку)
спеції – до смаку
Приготування:
Пересипаємо сир у глибоку миску, змішуємо з яйцями та содою, погашеною оцтом. Додаємо просіяне борошно, дрібку солі та починаємо вимішувати тісто.
До сирого фаршу додаємо трохи солі, перець та улюблені спеції (можна взяти спеціальні – до м’яса, а ще – додати кілька зубчиків часнику ).
Розкатуємо тісто в тоненький прямокутний пласт і рівномірно розкладаємо зверху фарш. Формуємо рулет і ріжемо його на шматочки шириною близько 1 см.
Добре розігріваємо пательню й додаємо олію. Смажимо рулетики на середньому вогні – буквально кілька хвилин, доки не з’явиться скоринка.
Щоб прибрати зайвий жир, викладаємо готові рулетики на тарілку, встелену паперовими серветками.

Великодня головоломка: Спробуйте знайти 10 курчат за 14 секунд

субота, 20 квітень 2024, 5:40

Головоломки та оптичні ілюзії можуть спантеличити людей. Часто розв'язання деяких займає кілька секунд, тоді як інші можуть бути складнішими, ніж ви думаєте. Ця нова пасхальна головоломка, яка стала "вірусною" в мережі, потребує 14 секунд, щоб знайти н...

Все дуже просто! Як розігріти картопляне пюре, щоб зберегти смак страви

п’ятниця, 19 квітень 2024, 18:12

Досвідчені кухарі не рекомендують готувати картопляне пюре із запасом, оскільки наступного дня його практично неможливо подавати до столу. Смак страви стає зовсім не таким, як одразу ж після приготування. Якщо використовувати мікрохвильову піч, то це о...