Фарширована картопля в сковороді - цікава страва, яку можна приготувати з простих продуктів

Така страва має приголомшливий смак, передають Патріоти України.

Інгредієнти

  • картопля — 1 кг
  • фарш м'ясний — 300 г
  • цибуля — 2 шт
  • морква — 100 г
  • паста томатна — 1 ст. ложка
  • часник
  • рослинна олія

Рецепт приготування

  1. Підбираємо картоплю одного розміру. Вирізаємо з неї серединку (це можна зробити використовуючи ніж і чайну ложку).
  2. Денце картоплин трохи зрізаємо, щоб вони були стійкі в сковорідці (або сотейнику).
  3. Готуємо картоплю вирізаючи серединку. Головне все-таки в фаршированій картоплі — це смак начинки.Тому у фарш кладемо: сіль, перець, часник і цибулю (попередньо перемелену або дуже дрібно нарізану) і начиняємо овочі.
  4. Щільно укладаємо в сковороду. До половини заливаємо підсоленою водою і варимо до напівготовності.
  5. B цей час готуємо підливу. Пасеруємо цибулю і моркву (на рослинній олії), в кінці додаємо томатну пасту, трохи води і сіль.
  6. B напівготову фаршировану картоплю додаємо підливу і тушкуємо до готовності.
  7. Подаємо страву до столу c підливою і рубаною зеленню.

Приємного апетиту

Дачникам на замітку! Чому помідори чорніють і гниють - помилки, яких слід уникати

п’ятниця, 6 червень 2025, 17:37

Вирощування помідорів — захопливий процес, але навіть досвідчені садівники нерідко стикаються з тим, що плоди гниють ще на кущі. Причини такої проблеми можуть бути різними — від поганого поливу до хвороб ґрунту, передають Патріоти України. Щоб уникнути...

Влетить у копійку! Помилки водіїв, які збільшують витрату бенезину

п’ятниця, 6 червень 2025, 16:30

Ось основні помилки водіїв, які можуть значно збільшити витрату бензину, передають Патріоти України. Щоб зменшити витрати пального, дотримуйтесь спокійного стилю водіння, перевіряйте тиск у шинах раз на тиждень і регулярно обслуговуйте авто згідно з ре...