
Така страва має приголомшливий смак, передають Патріоти України.
Інгредієнти
- картопля — 1 кг
- фарш м'ясний — 300 г
- цибуля — 2 шт
- морква — 100 г
- паста томатна — 1 ст. ложка
- часник
- рослинна олія
Рецепт приготування
- Підбираємо картоплю одного розміру. Вирізаємо з неї серединку (це можна зробити використовуючи ніж і чайну ложку).
- Денце картоплин трохи зрізаємо, щоб вони були стійкі в сковорідці (або сотейнику).
- Готуємо
картоплю вирізаючи серединку. Головне все-таки в фаршированій картоплі —
це смак начинки.Тому у фарш кладемо: сіль, перець, часник і цибулю
(попередньо перемелену або дуже дрібно нарізану) і начиняємо овочі.
- Щільно укладаємо в сковороду. До половини заливаємо підсоленою водою і варимо до напівготовності.
- B цей час готуємо підливу. Пасеруємо цибулю і моркву (на рослинній олії), в кінці додаємо томатну пасту, трохи води і сіль.
- B напівготову фаршировану картоплю додаємо підливу і тушкуємо до готовності.
- Подаємо страву до столу c підливою і рубаною зеленню.
Приємного апетиту
Цього року Різдво Христове в Україні святкують у четвер, 25 грудня. Це - одне з найголовніших християнських свят для українців. Цього дня народився Ісус Христос від Діви Марії. Існує чимало заборон у це велике свято. Які саме - читайте у матеріалі ТСН....
Багато хто вважає, що знає себе досконало, але підсвідомість часто приховує секрети, про які ми не здогадуємося. Цей простий тест з мандалами допоможе зазирнути у вашу особистість. Виберіть одну з шести мандал інтуїтивно - без довгих роздумів. Ваш вибі...