
Така страва має приголомшливий смак, передають Патріоти України.
Інгредієнти
- картопля — 1 кг
- фарш м'ясний — 300 г
- цибуля — 2 шт
- морква — 100 г
- паста томатна — 1 ст. ложка
- часник
- рослинна олія
Рецепт приготування
- Підбираємо картоплю одного розміру. Вирізаємо з неї серединку (це можна зробити використовуючи ніж і чайну ложку).
- Денце картоплин трохи зрізаємо, щоб вони були стійкі в сковорідці (або сотейнику).
- Готуємо
картоплю вирізаючи серединку. Головне все-таки в фаршированій картоплі —
це смак начинки.Тому у фарш кладемо: сіль, перець, часник і цибулю
(попередньо перемелену або дуже дрібно нарізану) і начиняємо овочі.
- Щільно укладаємо в сковороду. До половини заливаємо підсоленою водою і варимо до напівготовності.
- B цей час готуємо підливу. Пасеруємо цибулю і моркву (на рослинній олії), в кінці додаємо томатну пасту, трохи води і сіль.
- B напівготову фаршировану картоплю додаємо підливу і тушкуємо до готовності.
- Подаємо страву до столу c підливою і рубаною зеленню.
Приємного апетиту
Заварювання чаю для більшості людей - справа звична й майже автоматична. Ми кидаємо пакетик у чашку, чекаємо кілька хвилин і, не замислюючись, віджимаємо його ложкою. Цей жест здається дрібницею, на яку не варто звертати увагу, передають Патріоти Украї...
З настанням холодного сезону люди стикаються з тим, що взуття стає вологим і й до вечора набуває неприємного запаху. Адже там, де волога, там і грибок. Аби запобігти цій проблемі вогке взуття просушують та використовують спеціальні дезодоранти, передаю...