Фаршировані кабачки з куркою і сиром: Простий рецепт ситної вечері для всієї родини

Фаршировані колечка кабачків, запечені в духовці, підійдуть для сімейної трапези і як ситної закуски до святкового столу. Готуються страва дуже просто і швидко, продукти звичайнісінькі, зате результат завжди чудовий, передають Патріоти України.

Фаршировані колечка кабачків з сиром і куркою

Інгредієнти:

  • 2 кабачка
  • 450 г курячого м'яса
  • 220 г твердого сиру
  • 2 яйця
  • 3-4 ст. л. манки або сухарів
  • сіль і чорний мелений перець за смаком
  • 250 г пшеничного борошна
  • 3 яйця

Спосіб приготування:

Кабачки порізати кружальцями завтовшки 1 см, центральну частину виріжте за допомогою ножа або невеликою вузькою чаркою. Підготовлені кабачкові кільця посипте сіллю, перемішайте і залиште хвилин на 15 при кімнатній температурі.Перемелене на м'ясорубці куряче м'ясо змішайте з тертим сиром, додайте яйця і манку. Посоліть-поперчіть за смаком, добре перемішайте. Вологими руками відокремте столову ложку фаршу, наповніть їм колечко кабачка.

Три яйця розбийте в миску, додайте дрібку солі і збийте вінчиком до однорідності. Фаршировані кільця кабачка обваляйте в борошні з усіх боків, потім занурте в яєчний кляр і обсмажте на розігрітій олії до рум'яної скоринки.

Секрет досвідчених господинь! Що додати в бульйон, щоб прибрати неприємний запах

п’ятниця, 29 березень 2024, 8:15

На перший погляд може здатися, що м’ясний бульйон повинен пахнути м’ясом, але коли він приготовлений зі старого м’яса, може з’явитися неприємний запах. Заглушити неприємний аромат можна і без кулінарної хімії, але краще підготуватися до процесу завчасн...

Психологічний тест! Оберіть карту - і дізнайтеся, які зміни очікують вас в особистому житті

п’ятниця, 29 березень 2024, 7:07

Часто романтичні відносини не відрізняються стабільністю. Тому непогано було б знати, які зміни чекають на вас у майбутньому, передають Патріоти України. Щоб не бігати до ворожок і не користуватися сумнівними ритуалами, пропонуємо пройти тест, який ро...