Фаза воїна чи атлета? Обраний вами символ на картинці розповість, на якій стадії життя ви знаходитесь

Коли ми проходимо через різні етапи життя, то піддаємося змінам, передають Патріоти України.

Щоб дізнатися більше про фазу вашого життя, в яку ви вступили на даний момент, погляньте на всі ці символи і виберіть той, який найбільш асоціюєте з собою:

1. Атлетична фаза

Сама незріла з усіх фаз життя, риси, найбільш часто зустрічаються у тих, хто в даний час переживає етап атлета, – це самовпевненість і нарцисизм. Це час, коли люди надмірно турбуються про свою зовнішність і їх фігуру. Через свою незрілість люди на цьому етапі живуть так, як ніби Всесвіт обертається навколо них.

Зазвичай, люди в підлітковому віці застряють на цьому етапі.

2. Фаза воїна

Після атлетичної фази, люди зазвичай переходять на фазу воїна. На цьому етапі зростає зрілість, оскільки люди дізнаються, що вони несуть відповідальність за наслідки своїх власних дій, а також визнають свою відповідальність перед оточуючими. Фаза воїна починається, коли починається навчання. Ми вчимося застосовувати знання.

Успіх, амбіції і прагнення до досягнення своїх цілей також характеризують цей етап.

3. Деклараційна фаза

Це етап життя, який призначений для того, щоб ви привели свого власного нащадка в світ. На попередньому етапі ви навчилися брати на себе відповідальність за себе та інших, тому настав час, щоб вам довірили турботу про інше життя.

4. Духовна фаза

Фаза духу – остання фаза життя. Тепер ми прийшли до усвідомлення того, що у Всесвіті більше важливого, ніж лише те, що ми знайшли в цьому матеріальному світі.

Коли ви ввійдете в глибокий світ духу, ваше життя буде зосереджене на сяйві вашого світла в найтемніших місцях і надання співчуття, не чекаючи нічого взамін. Ви опинитеся, щоб вчитися і керувати іншими, щоб вони теж могли увійти на цей етап, щоб ви були благословенні, щоб відчувати. Це кінець, але це також радісний початок

Щоб не зіпсувати! У якому посуді категорично не можна маринувати шашлик

четвер, 25 квітень 2024, 8:59

Шашлик можна готувати з різного м'яса, але найсмачніше буде зі свинини та курки. Але, дуже важливо пам'ятати, що запорука смачного шашлику - маринад і ще посуд, в якому ви його готуватимете, передають Патріоти України. Кулінарка поділилася в Instagram ...

Доступні всім! Кардіолог назвав фрукти та ягоди, які сприятливо впливають на кров’яний тиск

четвер, 25 квітень 2024, 8:45

Фрукти є цінним джерелом поживних речовин, важливих для здоров’я серця, таких як клітковина, калій і антиоксиданти, передають Патріоти України. Якщо у вас виявлено високий кров’яний тиск, кардіолог Девід Сабгір, доктор медичних наук, радить включати до...