Зазвичай усі кладуть у нижні шухляди холодильника якісь овочі, зелень, фрукти. Однак так розподіляти продукти не рекомендується. У багатьох холодильниках на нижніх контейнерах спеціально пишуть попередження, що вони для цього не призначені, зазначають Патріоти України.
Виявляється, на нижній рівень холодильника найкраще надходить холод. Свіжі овочі та фрукти в цих відсіках можуть перемерзнути і втратити всі свої корисні властивості. Хоч складати їх там і зручно, краще так не робити, тому що продукти зіпсуються раніше терміну.
Насправді нижні ящики призначені для м'яса, риби й всього того, що потребує більшого охолодження. Часто на відсіках є відповідні зображення. Зберігати сирі м'ясо і рибу потрібно якомога далі від уже готових до вживання продуктів. При цьому в охолодженому вигляді їхній термін придатності — не більше двох-трьох днів. А фрукти й овочі варто класти, навпаки, на верхні полиці, теж окремо один від одного
Успіх жінки - це не випадковість і не лише талант. Дослідження показують, що найуспішніші бізнес-леді світу дотримуються кількох щоденних звичок, які допомагають їм мислити ясно, ухвалювати сильні рішення й залишатися на вершині, передають Патріоти Укр...
Кишечник виявився значно важливішим для нашого здоров’я та довголіття, ніж вважалося раніше. Дослідження, опубліковане в журналі Aging-US, показало: мікробіом кишечника безпосередньо впливає на сотні вікових змін організму, передають Патріоти України. ...