Зазвичай усі кладуть у нижні шухляди холодильника якісь овочі, зелень, фрукти. Однак так розподіляти продукти не рекомендується. У багатьох холодильниках на нижніх контейнерах спеціально пишуть попередження, що вони для цього не призначені, зазначають Патріоти України.
Виявляється, на нижній рівень холодильника найкраще надходить холод. Свіжі овочі та фрукти в цих відсіках можуть перемерзнути і втратити всі свої корисні властивості. Хоч складати їх там і зручно, краще так не робити, тому що продукти зіпсуються раніше терміну.
Насправді нижні ящики призначені для м'яса, риби й всього того, що потребує більшого охолодження. Часто на відсіках є відповідні зображення. Зберігати сирі м'ясо і рибу потрібно якомога далі від уже готових до вживання продуктів. При цьому в охолодженому вигляді їхній термін придатності — не більше двох-трьох днів. А фрукти й овочі варто класти, навпаки, на верхні полиці, теж окремо один від одного
Цього літа червоний колір офіційно став фаворитом модних інсайдерів. Якщо раніше ми залишали його для особливих випадків - вечірок, побачень чи презентацій, - тепер його активно впроваджують у повсякденні образи. І не хто-небудь, а модниці, дизайнерки ...
Все більше лікарів та експертів з інтегративної медицини сходяться на думці: найкращий спосіб почати день - зелений чай із лимоном, передають Патріоти України. Докторка Юдін Гаррі, яка працює у швидкій та практикує інтегративну медицину, називає цей на...