Гарантія щастя? Названо оптимальний вік для одруження з найменшим ризиком розлучення

Тільки з віком партнери починають розуміти, чого хочуть від життя, завдяки чому у них виникає стійка перспектива зберегти шлюб надовго, передають Патріоти України.

Як пише видання Joe, психотерапевтка Лорі Готліб вважає, що оптимальним віком для одруження з найменшим ризиком розлучення є період між 25 і 30 роками.

Готліб стверджує, що в надто ранньому шлюбі подружжю не вистачає життєвого досвіду, вони продовжують шукати себе, самостверджуватись, що негативно впливає на сім'ю. Вона пояснила: лише з віком партнери починають розуміти, чого хочуть від життя, завдяки чому у них виникає стійка перспектива зберегти шлюб надовго та уникнути розлучення.

Психотерапевтка додала, що до досягнення 32-річного віку кожен додатковий рік знижує можливість розлучення на 11 відсотків. Однак, за її словами, після цього віку шанси, що шлюб закінчиться розставанням, починають збільшуватись на п'ять відсотків щороку.

"З віком людина стає більш упертою, жорсткою. Також з віком багато хто втрачає гнучкість та здатність йти на компроміси", - стверджує Лорі Готліб.

При цьому люди, які пережили травму розлучення, складніше заводять нові стосунки, продовжила спеціалістка. У таких ситуаціях нових партнерів буквально карають за злочини, яких вони не вчиняли, наприклад, не довіряючи їм повністю.

"Знайдіть людину, яку ви любите, не звинувачуйте її у своїх минулих помилках і одружуйтеся до 32 років!" - підсумувала психотерапевтка.

Як правильно вибрати куряче філе: Ось на що звертають увагу досвідчені господині

понеділок, 29 квітень 2024, 19:12

Куряче філе для багатьох господинь є основним м’ясним продуктом, на основі якого вони готують обіди та вечері, передають Патріоти України. Іноді є ризик купити філе неналежної якості. На які важливі деталі варто звернути увагу. Заморожування або охолод...

Секрет досвідчених господинь! Прості правила, які допоможуть всього за 15 хвилин приготувати буряк

понеділок, 29 квітень 2024, 18:12

Здається, що зварити буряк просто - набрати води, помити овоч, поставити на плиту і дочекатись, коли приготується, передають Патріоти України. Три правила варіння буряків. По-перше, якщо хочете зберегти вітаміни та інші корисні речовини, то не варто йо...