Гарантовано безсоння! Лікарі назвали вітаміни, які не можна пити перед сном

Американські лікарі назвали вітаміни, які краще не вживати перед сном та пояснили чому, передають Патріоти України.

  1. Вітамін С краще не вживати перед сном. За словами лікарки Вітні Стюарт приймання вітаміну C на ніч може призвести до негативних наслідків для організму, а саме, посилити проблеми з кислотним рефлюксом та спричинити розлад шлунка». «Вітамін C слід приймати під час їжі, а не натще".
  2. Варто утриматися від приймання перед сном такого популярного вітаміну як D. Він сповільнює природне вироблення гормону сну - мелатоніну. Виявлена зворотна залежність між цим вітаміном та мелатоніном. В результаті приймання вітаміну D на ніч людині світить безсоння.
  3. Подібну дію на гормони сну причиняють вітаміни групи В. Тому фахівець із внутрішніх хвороб Девід Калпеппер закликав не пити їх на ніч. Крім впливу на мелатонін, вітаміни групи B активізують роботу нервової системи, збуджують організм, що звичайно, не може не позначитись на сні.
Джерело: ТСН.ua

Не відірватися! Як запекти м’ясний рулет на святковий стіл - спеції та маринад

п’ятниця, 26 квітень 2024, 11:15

З підчеревини свинини буде смачний рулет. Головне - доповнити його потрібними смаками. На святковому столі таке м’ясо оцінять та з радістю будуть його смакувати. Деталі читайте в статті, передають Патріоти України. Вам потрібні такі продукти:. М’ясо св...

Секрети збалансованого харчування собак: корисні рекомендації

п’ятниця, 26 квітень 2024, 10:39

Збалансоване харчування – це запорука здоров'я та довголіття вашого собаки. Воно повинно забезпечувати тварину всіма необхідними нутрієнтами в правильних пропорціях, що забезпечує: . Незбалансоване ж харчування може призвести до: . 1. Вибирайте якісн...