Гарячі бутерброди з грибами та сиром у духовці - простий рецепт ситного перекусу

Бутерброди з грибами і сиром, приготовані в духовці, - це проста і водночас дуже смачна страва, яка чудово підходить як для перекусу, так і для зустрічі несподіваних гостей. Поєднання ароматних грибів і сиру, що тане в роті, створюють дивовижний смак, який нікого не залишить байдужим, повідомляє Smak, передають Патріоти України.

Інгредієнти:

  • хліб для тостів або батон — 4 скибочки;
  • печериці — 200 г;
  • цибуля — 1 головка;сир твердих сортів (наприклад, Чеддер або Гауда) — 100 г;
  • вершкове масло — 2 столові ложки;
  • сіль, перець — за смаком;
  • зелень для прикраси.

Приготування:

Крок 1. Наріжте гриби та цибулю дрібними кубиками. Обсмажте їх на вершковому маслі до золотистого кольору. Посоліть і поперчіть за смаком.

Крок 2. Натріть сир на крупній тертці.

Крок 3. На кожну скибочку хліба викладіть обсмажені гриби з цибулею і посипте зверху тертим сиром.

Крок 4. Розігрійте духовку до 180°C і запікайте бутерброди до розплавлення сиру і появи золотистої скоринки, приблизно 5-7 хвилин.

Крок 5. Перед подачею прикрасьте бутерброди свіжою зеленню.

А ви це знали? Чому досвідчені городники саджають редиску тільки восени

п’ятниця, 22 листопад 2024, 13:00

Осіння посадка редиски має безліч переваг, які принесуть гарний урожай та міцні рослини. Як саме треба правильно саджати редиску під зиму та які нюанси треба знати? РБК-Україна (проект Styler) пояснює, чому посадка редиски восени може стати ідеальним в...

А ви це знали? Кому не можна їсти буряк

п’ятниця, 22 листопад 2024, 11:27

Червоний буряк – корисний та смачний овоч. Однак, поряд з корисними властивостями буряк має серйозні протипоказання, може завдати шкоди людям з певними проблемами зі здоров’ям, передають Патріоти України. Кому не можна їсти буряк . - Людям із сечокам...