Геніальний спосіб прибрати з одягу сліди від праски - від лискучої плями не буде і сліду

Намагаючись швидко привести одяг до ладу, господині часом переборщують і псують свої речі, передають Патріоти України.

Нерідко трапляються ситуації, коли через поспіх або ж неправильно вибраний температурний режим праска лишає на тканині жахливі лискучі плями — своєрідні опіки. Але тільки недосвідчені господині будуть сильно засмучуватись через це, бо виправити ситуацію цілком реально. Головне — діяти швидко, передає Ukr.Media.

Як прибрати сліди від праски з одягу: перевірений народний метод

Якщо з вами сталася така халепа, скористайтеся цим геніальним лайфхаком. Щойно помітили огидну пляму від розжареної підошви праски, треба швидко бігти на кухню і шукати цибулю. Цей ароматний овоч необхідно натерти на терці і віджати весь сік, що утворився. Для ліквідації плями нам знадобиться цибулева маса — без соку. Її викладають на місце опіку тканини й лишають на 15 хв. Після цього проблемну ділянку акуратно перуть з милом і споліскують під проточною водою.

Якщо виявилося, що пляма не зникла, а лише трохи потьмяніла, доведеться підключити більше ресурсів. В такому разі по припеченому місці проходяться ваткою, змоченою в оцті. Після цього річ можна ще раз прополоскати.

Допоможуть позбутися жиру на животі! ТОП-5 напоїв, які слід пити перед сном

субота, 18 травень 2024, 21:28

Схуднення вимагає терпіння, дисципліни та зосередженості на підтримці здорового способу життя. Звертаючи увагу на те, що ви споживаєте перед сном, ви можете суттєво вплинути на процес втрати ваги. За словами News Bytes, включення цих п'яти напоїв перед...

Вдвічі більше смаку та аромату! Названо найкращі спеції для фаршу в чебуреки

субота, 18 травень 2024, 21:07

Фарш для чебуреків - повноцінна начинка, яку потрібно правильно підготувати та ароматизувати. Якщо цього не зробити, смак буде досить прісний. М’ясо та й м’ясо, але ж хочеться відчути більше смаку. Для цього потрібні спеції. Для кожного різновиду м’яса...