Геніальний трюк очистить кран від нальоту - необхідний "інструмент" знайдеться на кухні

Навіть на новому крані з часом утворюється вапняний наліт. Особливо страждають прилади в районах із жорсткою водою. Однак ви зможете легко очистити кран до блиску за допомогою підручного кухонного предмета,, передають Патріоти України.

Звучить несподівано, але у чищенні крана допоможе пергамент – папір, який зазвичай використовують для випікання страв у духовці. Геніальним лайфхаком поділився один з користувачів TikTok під ніком @home_motivationn.

Так, жінка вирішила спробувати спосіб миття крана на кухні або ванній кімнаті за допомогою пергаменту. Результат приємно її здивував, а такий нестандартний метод прибирання вона віднині вважає чудовим.

Автор ролика використовує папір для випічки, щоб очистити кран від вапняного нальоту. Насправді все дуже просто. Щоб провернути подібний лайфхак, потрібно взяти лист пергаменту. Потім необхідно зім’яти його: вийде така собі куля. І вже імпровізованою губкою жінка енергійно натирає всю поверхню крана. Сліди нальоту зникнуть на очах!

Психологічний тест! Оберіть соус і дізнайтеся, яких стосунків вам варто уникати

четвер, 25 квітень 2024, 18:15

Як відомо, ідеальних людей не існує і всім нам доводиться миритися з поганими сторонами своєї другої половинки. Однак для кожної людини існує недолік, який вона не зможе прийняти у свого партнера. Психологічний тест у картинці визначить, яка негативна ...

Це справді працює! Як відмити чайник від накипу без хімії - універсальні способи

четвер, 25 квітень 2024, 17:44

Якщо кип'ятити у чайнику нефільтровану проточну воду, з часом, на посуді починає з'являтися накип. Звичайним миючим засобом його відмити майже нереально. Але можна скористатись, одним з наступних методів, передають Патріоти України. Редакція FoodOboz р...