Гібрид піци і чебурека - страва, яка підкорить всіх своїм смаком

"У моїй родині люблять піцу і чебуреки однаково. І важко часом вирішити, що ж з цього приготувати. Вихід в такій ситуації був знайдений - я роблю «піцерекі» - так ми назвали ці, по суті, пиріжки", - йдеться у популярному блозі, передають Патріоти України, і продовжує:

"Вони дивним чином поєднують в собі смак піци і дві гідності чебуреків - тонке, ніжне, пухирчасте тісто і наповненість соком. Приготувати їх можна легко і швидко, але будьте обережні, якщо не бажаєте набрати зайву вагу.

Вони настільки смачні, що досить один раз їх спробувати, щоб потім хотіти їх завжди. З цього рецепта виходить близько 50 пиріжків і дуже важко втриматися, щоб не з'їсти їх всі відразу за 5 хвилин.


Складові:
Для тіста:

Борошно - 3 склянки об'ємом 300 гр.
Кипляча вода - 1 склянка обсягом 300 гр.
Сіль - 1 чайна ложка.
Соняшникова олія - 2 столові ложки.
Для начинки:
Бринза - 200-300 гр.
Великий пучок зелені (кріп + петрушка)
Часник - 6-10 маленьких зубчиків
Помідори - 6 штук невеликих, бажано, щоб всі були однакові за розміром і формою.
Для смаження - соняшникова олія.



Як замаринувати обрізки лосося для бутербродів

середа, 1 травень 2024, 18:15

Філе червоної риби не кожному по кишені. Натомість обрізки - бюджетний варіант, з якого можна приготувати різні страви. Але найлегше - просто замаринувати для бутербродів чи в салати, передають Патріоти України. Зверніть увагу, що готові солоні обрізки...

Швидкий салат з картоплі та грибів для несподіваних гостей

середа, 1 травень 2024, 17:05

Коли на порозі з’являються несподівані гості, потрібно терміново щось придумати на стіл. Найпростіше приготувати смачний салат із доступних продуктів. Це буде смачно та гості будуть нагодовані, передають Патріоти України. З продуктів вам знадобляться ...