Гібрид піци і чебурека - страва, яка підкорить всіх своїм смаком

"У моїй родині люблять піцу і чебуреки однаково. І важко часом вирішити, що ж з цього приготувати. Вихід в такій ситуації був знайдений - я роблю «піцерекі» - так ми назвали ці, по суті, пиріжки", - йдеться у популярному блозі, передають Патріоти України, і продовжує:

"Вони дивним чином поєднують в собі смак піци і дві гідності чебуреків - тонке, ніжне, пухирчасте тісто і наповненість соком. Приготувати їх можна легко і швидко, але будьте обережні, якщо не бажаєте набрати зайву вагу.

Вони настільки смачні, що досить один раз їх спробувати, щоб потім хотіти їх завжди. З цього рецепта виходить близько 50 пиріжків і дуже важко втриматися, щоб не з'їсти їх всі відразу за 5 хвилин.


Складові:
Для тіста:

Борошно - 3 склянки об'ємом 300 гр.
Кипляча вода - 1 склянка обсягом 300 гр.
Сіль - 1 чайна ложка.
Соняшникова олія - 2 столові ложки.
Для начинки:
Бринза - 200-300 гр.
Великий пучок зелені (кріп + петрушка)
Часник - 6-10 маленьких зубчиків
Помідори - 6 штук невеликих, бажано, щоб всі були однакові за розміром і формою.
Для смаження - соняшникова олія.



Чому щасливі стосунки іноді дають тріщину: ТОП-6 причин

вівторок, 25 листопад 2025, 9:15

На початку стосунків усе здається ідеальним, а закохані не можуть насититися одне одним. З часом певні фактори можуть почати руйнувати навіть найміцніші відносини, передають Патріоти України. Немає універсального рецепта, але спільна готовність працюва...

Це може здивувати! Названо найшкідливіший суп для здоров’я

вівторок, 25 листопад 2025, 8:44

Класична солянка - нескладний у приготуванні й дуже смачний суп, який часто готують у холодну пору року, передають Патріоти України. Страва готується на концентрованому бульйоні (м'ясному, рибному або грибному) й має гострий, пряний смак. Вона дуже сма...