Гібрид піци і чебурека - страва, яка підкорить всіх своїм смаком

"У моїй родині люблять піцу і чебуреки однаково. І важко часом вирішити, що ж з цього приготувати. Вихід в такій ситуації був знайдений - я роблю «піцерекі» - так ми назвали ці, по суті, пиріжки", - йдеться у популярному блозі, передають Патріоти України, і продовжує:

"Вони дивним чином поєднують в собі смак піци і дві гідності чебуреків - тонке, ніжне, пухирчасте тісто і наповненість соком. Приготувати їх можна легко і швидко, але будьте обережні, якщо не бажаєте набрати зайву вагу.

Вони настільки смачні, що досить один раз їх спробувати, щоб потім хотіти їх завжди. З цього рецепта виходить близько 50 пиріжків і дуже важко втриматися, щоб не з'їсти їх всі відразу за 5 хвилин.


Складові:
Для тіста:

Борошно - 3 склянки об'ємом 300 гр.
Кипляча вода - 1 склянка обсягом 300 гр.
Сіль - 1 чайна ложка.
Соняшникова олія - 2 столові ложки.
Для начинки:
Бринза - 200-300 гр.
Великий пучок зелені (кріп + петрушка)
Часник - 6-10 маленьких зубчиків
Помідори - 6 штук невеликих, бажано, щоб всі були однакові за розміром і формою.
Для смаження - соняшникова олія.



А ви це знали? Чому досвідчені городники саджають редиску тільки восени

п’ятниця, 22 листопад 2024, 13:00

Осіння посадка редиски має безліч переваг, які принесуть гарний урожай та міцні рослини. Як саме треба правильно саджати редиску під зиму та які нюанси треба знати? РБК-Україна (проект Styler) пояснює, чому посадка редиски восени може стати ідеальним в...

А ви це знали? Кому не можна їсти буряк

п’ятниця, 22 листопад 2024, 11:27

Червоний буряк – корисний та смачний овоч. Однак, поряд з корисними властивостями буряк має серйозні протипоказання, може завдати шкоди людям з певними проблемами зі здоров’ям, передають Патріоти України. Кому не можна їсти буряк . - Людям із сечокам...