Гібрид піци і чебурека - страва, яка підкорить всіх своїм смаком

"У моїй родині люблять піцу і чебуреки однаково. І важко часом вирішити, що ж з цього приготувати. Вихід в такій ситуації був знайдений - я роблю «піцерекі» - так ми назвали ці, по суті, пиріжки", - йдеться у популярному блозі, передають Патріоти України, і продовжує:

"Вони дивним чином поєднують в собі смак піци і дві гідності чебуреків - тонке, ніжне, пухирчасте тісто і наповненість соком. Приготувати їх можна легко і швидко, але будьте обережні, якщо не бажаєте набрати зайву вагу.

Вони настільки смачні, що досить один раз їх спробувати, щоб потім хотіти їх завжди. З цього рецепта виходить близько 50 пиріжків і дуже важко втриматися, щоб не з'їсти їх всі відразу за 5 хвилин.


Складові:
Для тіста:

Борошно - 3 склянки об'ємом 300 гр.
Кипляча вода - 1 склянка обсягом 300 гр.
Сіль - 1 чайна ложка.
Соняшникова олія - 2 столові ложки.
Для начинки:
Бринза - 200-300 гр.
Великий пучок зелені (кріп + петрушка)
Часник - 6-10 маленьких зубчиків
Помідори - 6 штук невеликих, бажано, щоб всі були однакові за розміром і формою.
Для смаження - соняшникова олія.



Їсти з шкіркою чи чистити? Правда про фрукти та овочі, якої не розкажуть продавці

п’ятниця, 10 жовтень 2025, 7:12

Більшість людей досі сперечається: мити чи чистити, з шкіркою чи без? Дослідники наголошують - саме в шкірці міститься найбільше користі, але водночас і найбільше хімії, передають Патріоти України. Саме в ній зосереджена клітковина, вітаміни, антиоксид...

Народні прикмети на 10 жовтня. Що цього дня здавна робили українці, аби позбутись хвороб і бід

п’ятниця, 10 жовтень 2025, 7:10

10 жовтня за новим церковним календарем (23 жовтня за старим) - день пам'яті мучеників Євлампія та Євлампії. За старим календарним стилем - день пам'яті мученика Каллістрата і дружини його, а також преподобного Саватія. . Євлампій і Євлампія були брат...