"У
моїй родині люблять піцу і чебуреки однаково. І важко часом вирішити,
що ж з цього приготувати. Вихід в такій ситуації був знайдений - я роблю
«піцерекі» - так ми назвали ці, по суті, пиріжки", - йдеться у популярному блозі, передають Патріоти України, і продовжує:
"Вони дивним
чином поєднують в собі смак піци і дві гідності чебуреків - тонке,
ніжне, пухирчасте тісто і наповненість соком. Приготувати їх можна легко
і швидко, але будьте обережні, якщо не бажаєте набрати зайву вагу.
Вони
настільки смачні, що досить один раз їх спробувати, щоб потім хотіти їх
завжди. З цього рецепта виходить близько 50 пиріжків і дуже важко
втриматися, щоб не з'їсти їх всі відразу за 5 хвилин.
Складові: Для тіста: Борошно - 3 склянки об'ємом 300 гр. Кипляча вода - 1 склянка обсягом 300 гр. Сіль - 1 чайна ложка. Соняшникова олія - 2 столові ложки. Для начинки: Бринза - 200-300 гр. Великий пучок зелені (кріп + петрушка) Часник - 6-10 маленьких зубчиків Помідори - 6 штук невеликих, бажано, щоб всі були однакові за розміром і формою. Для смаження - соняшникова олія.
Навіть якщо після прання на шторах немає жодної плями, вони часто втрачають білизну, блиск і виглядають поношеними. Проблема майже ніколи не в самій тканині - її корінь у дрібницях, які люди масово ігнорують ще до запуску пральної машини. Саме ці незна...
Запечена картопля - це королева різдвяного столу, але для того, щоб вона була смачна і мала хрустку та золотисту скоринку, треба правильно її готувати, передають Патріоти України. Відомий шеф-кухар Джеймс Мартін нещодавно поділився своїми найкращими по...