"У
моїй родині люблять піцу і чебуреки однаково. І важко часом вирішити,
що ж з цього приготувати. Вихід в такій ситуації був знайдений - я роблю
«піцерекі» - так ми назвали ці, по суті, пиріжки", - йдеться у популярному блозі, передають Патріоти України, і продовжує:
"Вони дивним
чином поєднують в собі смак піци і дві гідності чебуреків - тонке,
ніжне, пухирчасте тісто і наповненість соком. Приготувати їх можна легко
і швидко, але будьте обережні, якщо не бажаєте набрати зайву вагу.
Вони
настільки смачні, що досить один раз їх спробувати, щоб потім хотіти їх
завжди. З цього рецепта виходить близько 50 пиріжків і дуже важко
втриматися, щоб не з'їсти їх всі відразу за 5 хвилин.
Складові: Для тіста: Борошно - 3 склянки об'ємом 300 гр. Кипляча вода - 1 склянка обсягом 300 гр. Сіль - 1 чайна ложка. Соняшникова олія - 2 столові ложки. Для начинки: Бринза - 200-300 гр. Великий пучок зелені (кріп + петрушка) Часник - 6-10 маленьких зубчиків Помідори - 6 штук невеликих, бажано, щоб всі були однакові за розміром і формою. Для смаження - соняшникова олія.
Філе червоної риби не кожному по кишені. Натомість обрізки - бюджетний варіант, з якого можна приготувати різні страви. Але найлегше - просто замаринувати для бутербродів чи в салати, передають Патріоти України. Зверніть увагу, що готові солоні обрізки...
Коли на порозі з’являються несподівані гості, потрібно терміново щось придумати на стіл. Найпростіше приготувати смачний салат із доступних продуктів. Це буде смачно та гості будуть нагодовані, передають Патріоти України. З продуктів вам знадобляться ...