Гібрид піци і чебурека - страва, яка підкорить всіх своїм смаком

"У моїй родині люблять піцу і чебуреки однаково. І важко часом вирішити, що ж з цього приготувати. Вихід в такій ситуації був знайдений - я роблю «піцерекі» - так ми назвали ці, по суті, пиріжки", - йдеться у популярному блозі, передають Патріоти України, і продовжує:

"Вони дивним чином поєднують в собі смак піци і дві гідності чебуреків - тонке, ніжне, пухирчасте тісто і наповненість соком. Приготувати їх можна легко і швидко, але будьте обережні, якщо не бажаєте набрати зайву вагу.

Вони настільки смачні, що досить один раз їх спробувати, щоб потім хотіти їх завжди. З цього рецепта виходить близько 50 пиріжків і дуже важко втриматися, щоб не з'їсти їх всі відразу за 5 хвилин.


Складові:
Для тіста:

Борошно - 3 склянки об'ємом 300 гр.
Кипляча вода - 1 склянка обсягом 300 гр.
Сіль - 1 чайна ложка.
Соняшникова олія - 2 столові ложки.
Для начинки:
Бринза - 200-300 гр.
Великий пучок зелені (кріп + петрушка)
Часник - 6-10 маленьких зубчиків
Помідори - 6 штук невеликих, бажано, щоб всі були однакові за розміром і формою.
Для смаження - соняшникова олія.



Штори після прання чисті, але виглядають зіпсованими? Ось помилки, які роблять майже всі

п’ятниця, 19 грудень 2025, 6:15

Навіть якщо після прання на шторах немає жодної плями, вони часто втрачають білизну, блиск і виглядають поношеними. Проблема майже ніколи не в самій тканині - її корінь у дрібницях, які люди масово ігнорують ще до запуску пральної машини. Саме ці незна...

Треба лише три інгредієнти! Запечена картопля матиме неймовірно хрустку скоринку

п’ятниця, 19 грудень 2025, 5:40

Запечена картопля - це королева різдвяного столу, але для того, щоб вона була смачна і мала хрустку та золотисту скоринку, треба правильно її готувати, передають Патріоти України. Відомий шеф-кухар Джеймс Мартін нещодавно поділився своїми найкращими по...