"У
моїй родині люблять піцу і чебуреки однаково. І важко часом вирішити,
що ж з цього приготувати. Вихід в такій ситуації був знайдений - я роблю
«піцерекі» - так ми назвали ці, по суті, пиріжки", - йдеться у популярному блозі, передають Патріоти України, і продовжує:
"Вони дивним
чином поєднують в собі смак піци і дві гідності чебуреків - тонке,
ніжне, пухирчасте тісто і наповненість соком. Приготувати їх можна легко
і швидко, але будьте обережні, якщо не бажаєте набрати зайву вагу.
Вони
настільки смачні, що досить один раз їх спробувати, щоб потім хотіти їх
завжди. З цього рецепта виходить близько 50 пиріжків і дуже важко
втриматися, щоб не з'їсти їх всі відразу за 5 хвилин.
Складові: Для тіста: Борошно - 3 склянки об'ємом 300 гр. Кипляча вода - 1 склянка обсягом 300 гр. Сіль - 1 чайна ложка. Соняшникова олія - 2 столові ложки. Для начинки: Бринза - 200-300 гр. Великий пучок зелені (кріп + петрушка) Часник - 6-10 маленьких зубчиків Помідори - 6 штук невеликих, бажано, щоб всі були однакові за розміром і формою. Для смаження - соняшникова олія.
Осіння посадка редиски має безліч переваг, які принесуть гарний урожай та міцні рослини. Як саме треба правильно саджати редиску під зиму та які нюанси треба знати? РБК-Україна (проект Styler) пояснює, чому посадка редиски восени може стати ідеальним в...
Червоний буряк – корисний та смачний овоч. Однак, поряд з корисними властивостями буряк має серйозні протипоказання, може завдати шкоди людям з певними проблемами зі здоров’ям, передають Патріоти України. Кому не можна їсти буряк
. - Людям із сечокам...