Голі щиколотки та червоний ніс - це не мода: Стиліст навчила одягатися стильно і тепло в холодну пору року

Як вважаєте, одягатися стильно і тепло - це реально? З приходом холодів хочеться відчувати себе комфортно, тепло, але і трендові луки ніхто не відміняв, адже холодна пора року – не привід відмовити собі в бажанні виглядати актуально і модно. Стиліст Катя Полякова розповіла в Instagram, як вигядіти стильно і відчувати себе затишно і тепло в холодну пору року, передають Патріоти України.

Варто зазначити, що всі сприймають холод по-різному. Хтось ходить всю зиму з голими щиколотками. Хтось, тільки вітерець подує, одягається в 10 шарів. Так що універсальних рекомендацій тут немає і бути не може.

По-друге, коли об'єктивно дуже холодно, про моду вже немає сенсу говорити. Тут головне вижити (вистояти на зупинці, дістатися до роботи). Але на щастя, зараз такі технології - куртки, екошуби, дублянки і навіть пальто, які зберігають тепло при дуже низьких температурах.

З приходом перших осінніх відчутних холодів стиліст поділилася деякими хитрощами, які, виявляться корисними. Запропоновані готові рішення є основною і загальними рекомендаціями, але всі ідеї можна підігнати під свої потреби.

Модні пуховики

Альтернатива пуховикам - стильно і елегантно

Врятує трендова багатошаровість

Високі чоботи - хитрий модний хід

Головні убори - тримаємо голову в теплі

Тепле взуття - коли головне комфорт


Вхід Господній в Єрусалим (Вербна неділя): Історія свята. Традиції та головні заборони дня

неділя, 28 квітень 2024, 7:15

Вхід Господній в Єрусалим (в українському народі традиційна назва - Вербна неділя). Це свято асоціюється з приходом весни і наближенням Великодня. Його завжди відзначають з радістю і нетерпінням, хоча історія дня зовсім не щаслива. Відзначають його в о...

Лайфхак, який позбавить хімії магазину курку - вона стане смачнішою!

неділя, 28 квітень 2024, 7:15

Усі ми знаємо, що в магазинній курці повно хімії, антибіотиків та гормонів. Хтось не надає цьому значення, тому нічого не робить із куркою і одразу готує. А хтось намагається прибрати всю цю хімію, чи принаймні скоротити її кількість, передають Патріот...