
Різдво невпинно наближається, а разом із ним - урочисті приготування та десятки традиційних страв. Щоб не витрачати весь день 24 грудня на кухні, частину меню можна зробити заздалегідь, передають Патріоти України.
Вареники — одна з тих страв, які чудово переносять заморожування, якщо зробити все правильно. Відомa шеф-кухарка і суддя «МастерШеф» Аня Стармах розповіла, як підготувати вареники так, щоб після розморожування вони залишались пружними, соковитими та смачними.
За словами Стармах, одна з головних помилок — заморожувати вареники сирими, одразу після ліплення. В такому вигляді вони втрачають форму, злипаються й можуть потріскатися під час варіння.
Аня Стармах радить:
Так вареники не злипнуться, збережуть форму та після варіння матимуть ідеальну структуру.
20 грудня в церковному календарі (2 січня за старим стилем) - день пам'яті святого Ігнатія Антіохійського, якого прозвали Богоносцем. Припускають, що цей угодник Божий народився в Антіохії в I столітті н.е., за походженням був сирійцем і учнем Іоанна ...
У сучасному світі, де ліки стали звичним способом лікування, природа продовжує пропонувати свої прості й дієві засоби. Одним із них є спеції - ароматні добавки, які не лише підсилюють смак страв, а й мають потужну оздоровчу дію, передають Патріоти Укра...