Головоломка для найбільш гострозорих! Потрібно за 10 секунд знайти дивну корону

Головоломка
Головоломки - це хороший спосіб змусити наш мозок працювати на повну потужність. Але крім тренування для мозку вони також стануть у нагоді під час відпочинку, адже зможуть урізноманітнити проведення вільного часу, передають Патріоти України.

Наступна головоломка змусить сильно напружити свій мозок та задіяти всю уважність, адже потрібно буде знайти на малюнку предмет, який відрізняється від інших, хоча і схожий на них.

На картинці потрібно відшукати корону, яка виділяється з-поміж інших. Знайти її буде непросто, адже серед багатьох предметів розбігатимуться очі.

Завдання ускладнюється ще й тим, що його потрібно виконати за обмежений час – всього за 10 секунд, що може стати справжньою проблемою.

Це завдання можна виконати самостійно, або ж влаштувати справжні "змагання" зі своїми рідними і друзями та перевірити, хто з вас розгадає цю загадку найшвидше. Ця головоломка зробить ваш вечір з рідними людьми більш насиченим.

Якщо вам не вдається знайти корону самостійно, даємо невелику підказку: зверніть увагу на середину передостаннього стовпчика.

Правильну відповідь ми залишимо внизу.

















Корона заховалася посередині передостаннього стовпчика/

Найсмачніші курячі крильця з золотою скоринкою

вівторок, 23 квітень 2024, 15:07

Крильця - бюджетний продукт, з якого можна приготувати багато страв. Але найсмачнішими вони є в запеченому вигляді. Тут, звичайно, багато що залежить від маринаду і від температури запікання, передають Патріоти України. Для приготування цієї смакоти ...

Ви будете здивовані! Що бачать коти й собаки, коли дивляться телевізор

вівторок, 23 квітень 2024, 14:56

Власники домашніх тварин, напевно, неодноразово помічали, як коти й собаки дивляться телевізор. От так от, як люди - сідають біля нього і дивляться. Дехто вважає, що тварини бачать у телевізорі те саме, що й люди. А дехто замислюється, що ж насправді м...