Головоломка для найуважніших! Потрібно за 49 секунд знайти корону серед песиків коргі

Головоломки чудово допомагають "розворушити" наш мозок, потренувати пам'ять та уважність. Якщо розгадувати такі загадки регулярно, можна швидко помітити посилення власних розумових здібностей, адже саме таку "зарядку" обожнює мозок людини, передають Патріоти України.

Наступна головоломка змусить вас добряче напружити своє мислення, адже потрібно буде знайти серед песиків коргі предмет, який їм не належить – корону. Завдання ускладнюється ще й тим, що на його виконання відведено всього 49 секунд. Про це пишеMirror.

На малюнку зображені кілька десятків коргі, які граються різними предметами. Крім м’ячиків та інших розваг для песиків там можна побачити також миски з собачою їжею та кістки. Але один предмет на фоні інших виглядає там зайвим.

Під час виконання завдання варто спробувати вкластися у пропонований час – 49 секунд. Проте якщо це не вдається, не засмучуйтеся, адже головоломка не таке вже й легка.

Якщо ви хочете гарно провести час з друзями, можете спробувати розгадувати цю головоломку разом з ними на швидкість і потім визначити переможця, який обжене усіх за часом.













Якщо вам не вдається виконати це завдання, то ось розгадка – варто звернути увагу на лівий нижній кут малюнку. Саме там заховався розшукуваний предмет.

Курс валют: поняття та особливості його формування

субота, 27 квітень 2024, 15:04

Багато людей у різних країнах користуються актуальним курсом валют, якщо їм хочеться інвестувати чи відкласти гроші, поїхати за кордон чи провести оплату за щось. Курсом є вираження ціни однієї валюти за рахунок іншої валюти. Під час проведення міжнаро...

Творить дива! Вчені назвали найкорисніший продукт харчування

субота, 27 квітень 2024, 12:30

Дослідники з Університету Вільяма Патерсона в Нью-Джерсі зробили частину роботи за нас. Аналізуючи харчову цінність десятків продуктів і їхній вміст 17 основних поживних речовин, включно з клітковиною, вітаміном С, кальцієм, залізом і білком, вони вияв...