Головоломка, яка під силу лише найуважнішим! Потрібно знайти заховану літеру за 9 секунд

Якщо розгадувати головоломки щодня, це зіграє роль зарядки для мозку і допоможе покращити свої розумові здібності. Також це стане чудовим тренуванням для уважності, передають Патріоти України.

Для розв’язання наступної головоломки якраз і знадобиться максимальна уважність, адже потрібно буде знайти приховану літеру на малюнку.

На зображенні є десятки літер "j", які розташовані у дев’ять рядів. І лише одна літера з-поміж них вибивається із загальної "картини". Завдання полягає у тому, що серед літер "j" потрібно знайти заховану літеру "і". Оскільки вони дуже подібні за написанням, помітити приховану букву буде непросто, пишеMirror.

Це завдання ускладнюється ще й тим, що виконати його потрібно всього за 9 секунд, що може виявитися справжнім викликом.

Можете спробувати розв’язати головоломку самостійно або зі своїми друзями чи рідними. Наприклад, можна за допомогою головоломки урізноманітнити свій вечір, який проводитимете у колі сім’ї або друзів, і запропонувати рідним людям позмагатися, хто з вас виконає завдання за найменшу кількість часу.

Якщо вам не вдається знайти заховану літеру "і", даємо невелику підказку: зверніть увагу на шостий ряд справа. Внизу ми залишимо розгадку цієї головоломки.














Кава та какао з новою силою "схопилися" за смаки споживачів: Американський дієтолог пояснює, який з двох напоїв корисніший для здоров'я

неділя, 19 травень 2024, 5:40

Популярність какао зростає, експерти в галузі охорони здоров'я хвалять його за певну користь для здоров'я, пише USA Today. За словами дієтолога Міранди Галаті, какао-порошок дійсно корисний, він має антиоксидантні та протизапальні властивості. За даним...

Допоможуть позбутися жиру на животі! ТОП-5 напоїв, які слід пити перед сном

субота, 18 травень 2024, 21:28

Схуднення вимагає терпіння, дисципліни та зосередженості на підтримці здорового способу життя. Звертаючи увагу на те, що ви споживаєте перед сном, ви можете суттєво вплинути на процес втрати ваги. За словами News Bytes, включення цих п'яти напоїв перед...