Головоломка, яка під силу одиницям. Перевірте себе!

Головоломка – відмінний спосіб зрозуміти, наскільки ви уважна і спостережлива людина. Завдання з пошуком різних предметів на час допоможуть натренувати мозок, передають Патріоти України.

За допомогою головоломок ви можете розкрити свій потенціал і почати сприймати речі інакше. Ви зможете мислити неординарно.

Ми пропонуємо вам розібратися з однією такою задачкою. Вам потрібно максимально зосередитися, адже у вас буде обмежений час для виконання завдання. Всього за 6 секунд вам потрібно знайти зайву цифру

Перед вами картинка з набором цифр 8. Здавалося б, там лише набір з однієї цифри, проте це не так. Вам потрібно сфокусуватися і знайти там лише одну зайву цифру. Відразу зверніть увагу на те, що вони неймовірно схожі між собою і візуально її не буде видно в такій величезній кількості вісімок.

Варто відзначити, що розібратися з цією головоломкою менше ніж за 6 секунд зможуть лише люди з винятковими навичками.

Де сховалася зайва цифра

Якщо вам не вистачило часу, щоб знайти зайву цифру за 6 секунд, то ви можете спробувати ще раз, не обмежуючи себе в часі. Ми дамо вам підказку – серед цифр 8 сховалася цифра 4. Завдання дійсно не з легких, адже вони неймовірно схожі між собою.

Якщо вам все ж не вдалося знайти букву І ви хочете дізнатися відповідь, то зараз ми розкриємо його. Варто відзначити, що всього на зображенні 13 рядів, в кожному з них по 30 цифр. Всі цифри розташовані в шаховому порядку. Потрібна нам цифра 3 ховається в 10 ряду. Вона є четвертою з кінця.

Все дуже просто! Як визначити свіжість курячих яєць

п’ятниця, 3 травень 2024, 11:07

Ціна на яйця росте, а тому варто ретельно їх обирати, щоб придбати якісні та свіжі продукти, а не кота в лотку передають Патріоти України. Свіжі яйця не повинні мати блиск, виробники не змащують їх олійками. Якщо ви бачите, що яйця блищать, то це пряма...

Лише спробуйте! Чим заправити салат замість класичної олії чи майонезу

п’ятниця, 3 травень 2024, 10:07

Раніше був стереотип, що всі смачні салати мають бути з майонезом. Натомість більш простий та корисний варіант з олією. Але й багато варіантів заправок, які зроблять салат ароматним, смачним. Готується швидко і продукти знайти легко, передають Патріоти...