Головоломка, що під силу лише 2% людей! Потрібно за 13 секунд знайти оленя в лісі

Головоломки є чудовим способом потренувати наш розум і при цьому приємно провести час. Наступна головоломка, на якій потрібно знайти оленя у лісі, може виявитися складною для багатьох, передають Патріоти України.

Завдання ускладнюється ще й тим, що його потрібно виконати лише за 13 секунд. Впоратися з головоломкою за такий короткий проміжок часу зможуть лише 2% людей, пише сайт Jagran Josh.

На малюнку зображені двоє спантеличених мисливців, які під час полювання на оленя раптом втратили його з поля зору. Вони дивляться у різні сторони і не можуть відшукати зниклу тварину.

Тим часом хитрий олень добре заховався. Знайти його на малюнку буде непросто – очевидно, що тварина знає хороші схованки у лісі.Спробуйте розгадати цю загадку разом зі своєю сім’єю або друзями – так буде ще цікавіше і веселіше. Також можна спробувати позмагатися і визначити, хто зможе знайти оленя за найменшу кількість часу.

Якщо вам не вдається розгадати цю головоломку самостійно, то ми дамо невелику підказку – варто звернути увагу на гілки дерев, там є ключ до розгадки.

Також внизу ми залишимо розгадку цієї головоломки.













"Золоті правила"! Як зберегти фрукти та овочі свіжими якомога довше

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:00

Досі відвідуєте продуктові магазини частіше, ніж хотілося, тому що овочі і фрукти у вашому холодильнику псуються надто швидко? Тоді дочитайте до кінця, передають Патріоти України. Фудблогерка Емі Кросс у своєму Instagram поділилась чудовим лайфхаком зі...

Забудете про проблему! Як за дві хвилини позбутися неприємного запаху в холодильнику

п’ятниця, 26 липень 2024, 19:55

Якщо скористатися такими підручними засобами, вам не доведеться мити холодильник, неприємний запах зникне, як і не було, передають Патріоти України. Наразі літо, а світло вимикають настільки часто, що продукти в холодильнику псуються дуже швидко. І щоб...