Головоломка з котами для "справжніх детективів"! А ви знайдете сім тварин на малюнку?

Головоломки допомагають тренувати гостроту свого розуму та уважність. Але вони принесуть ще більше задоволення, якщо доведеться мати справу з милими тваринками. Такою є наступна головоломка, яка пропонує знайти сімох котів на малюнку, передають Патріоти України.

Обмежень по часу для виконання завдання немає. Але варто зазначити, що деякі котики заховалися дуже вправно, тому знайти їх буде не так уже й легко, пише Mirror.

На малюнку зображено двох чоловіків, які сумлінно трудяться у саду та на городі біля свого будинку. Але крім них там ще є різні тваринки – лисичка, білочка, метелики та семеро котів. Але, на відміну від інших тварин, коти не збираються так просто показуватися на очі – вони добре замаскувалися і спостерігають за усім зі своїх схованок. Частину хвостатих можна буде помітити швидше, але інша частина знайшла для себе надійні схованки.



















От у чому секрет! Як зберігати банани, щоб вони не темніли

четвер, 28 березень 2024, 11:12

Ділимося корисними лайфхаками, які допоможуть довше зберегти банани свіжими та смачними. Багатьом знайома проблема бананів, коли вони швидко чорніють і стають м’якими (навіть якщо ви купили їх зеленими). Щоб улюблений фрукт був придатний до вживання я...

Буде дуже смачно! Як за пару годин засолити смачну скумбрію

четвер, 28 березень 2024, 10:10

Скумбрія може бути приготовлена різними способами, проте засолювання залишається одним із улюблених методів багатьох, передають Патріоти України. Риба виходить смачною та ніжною через специфічне м’ясо скумбрії. Не всі готові цілодобово чекати результат...