Існує величезна кількість варіацій старовинної української страви. Але найсмачнішими голубцями вважаються ті, які приготовлені по закарпатському рецепту. Ця страва точно стане вашою улюбленою, зазначають Патріоти України.
Крок 1. У великій ємності зваріть капусту. Поступово зніміть з її листя.
Крок 2. У підсоленій воді до напівготовності зваріть рис.
Крок 3. Розігрійте сковороду з маслом і обсмажте на ній дрібно нарізані гриби. Потім додайте дрібно нарізану цибулю та продовжуйте обсмажувати.
Крок 4. У зажарку додайте томатну пасту та ретельно перемішайте. Потім влийте 300 мл води, доведіть до кипіння та зніміть з плити.
Крок 5. Тонко відбийте шматочки м'яса.
Крок 6. На капустяний лист викладіть відбивну, зверху рис і все загорніть конвертом.
Крок 7. Сформовані голубці перекладіть в каструлю. До них додайте лавровий лист, часник і чорний перець за смаком.
Крок 8. Залийте голубці грибним соусом і закрийте кришкою.
Крок 9. Відправте голубці у духовку, розігріту до 180 - 200 градусів, на 2 години.
Голубці по-закарпатськи готові! Смачного!
Сніданок – це важлива частина дня, яка допомагає відновити рівень енергії після ночі та забезпечує організм необхідними поживними речовинами. Для здорового старту обирайте продукти, багаті вітамінами, мінералами та антиоксидантами, які підтримують фізи...
В багатьох салатах використовують буряк. Він має приємну текстуру, досить нейтральний смак коренеплоду та добре поєднується з іншими інгредієнтами. Найчастіше згадують про «Оселедець під шубою» та «Вінегрет». Ще можна приготувати буряк з бринзою, кунжу...