Ароматні та ніжні, соковиті голубці по-закарпатськи за маминим рецептом, вам точно сподобаються, і ви їх часто готуватимете, передають Патріоти України.
Для приготування вам потрібні такі інгредієнти:
Капусту відварюємо, знімаючи м’які листки. Щоб процес проходив швидше, перед відварюванням, вирізаємо середину і листи самі відвалюватимуться.
Рис відварюємо до напівготовності, остуджуємо. Цибулю ріжемо кубиком, моркву натираємо на великій тертці і обсмажуємо овочі до готовності. Рис змішуємо з фаршем, овочами, сіллю, перцем, спеціями.
На кожному листі відрізаємо тверду середню жилу і формуємо голубці, викладаючи трохи фаршу, підвертаючи кінці.
Укладаємо в каструлю, додаємо томатну пасту, вливаємо трохи води, солимо до смаку і доводимо до кипіння. Зменшуємо вогонь і тушкуємо від 20 хвилин, додавши за 5 хвилин до закінчення готування лавровий лист, зелень, перець.
Голубці виходять дуже смачними, не розсипаються, відмінно підходять до різних гарнірів. Смачного!
Попри те, що ″перевзування″ автомобіля зі зміною сезону — необхідна процедура, їзда на зимових шинах протягом усього року — поширена практика серед водіїв. Однак експерти та фахівці з безпеки дорожнього руху не рекомендують цього робити, передають Патр...
Втрата свідоцтва про реєстрацію транспортного засобу (техпаспорта) за кордоном може стати серйозною проблемою для автовласника. Однак навіть у такій ситуації існують шляхи вирішення, які дозволяють відновити документ та продовжити користування автомобі...