
Ароматні та ніжні, соковиті голубці по-закарпатськи за маминим рецептом, вам точно сподобаються, і ви їх часто готуватимете, передають Патріоти України.
Для приготування вам потрібні такі інгредієнти:
Капусту відварюємо, знімаючи м’які листки. Щоб процес проходив швидше, перед відварюванням, вирізаємо середину і листи самі відвалюватимуться.

Рис відварюємо до напівготовності, остуджуємо. Цибулю ріжемо кубиком, моркву натираємо на великій тертці і обсмажуємо овочі до готовності. Рис змішуємо з фаршем, овочами, сіллю, перцем, спеціями.

На кожному листі відрізаємо тверду середню жилу і формуємо голубці, викладаючи трохи фаршу, підвертаючи кінці.
Укладаємо в каструлю, додаємо томатну пасту, вливаємо трохи води, солимо до смаку і доводимо до кипіння. Зменшуємо вогонь і тушкуємо від 20 хвилин, додавши за 5 хвилин до закінчення готування лавровий лист, зелень, перець.


Голубці виходять дуже смачними, не розсипаються, відмінно підходять до різних гарнірів. Смачного!
Норвезькі вчені провели дослідження протягом 20 років і встановили, що споживання нефільтрованої кави підвищує ризик смерті від серцево-судинних хвороб порівняно з фільтрованою, передають Патріоти України. Головний секрет виявився неймовірно простим — ...
Популярний модний аксесуар - шпилька-кіготь (крабик) - може бути причиною випадіння волосся і навіть алопеції у жінок. Провідна трихологиня Рейчел Валентайн заявила, що часте використання цих затискачів призводить до того, що жінки скаржаться на відсту...