Голубці по-закарпатськи - не розвалюються, капуста м’яка, а начинка соковита

Ароматні та ніжні, соковиті голубці по-закарпатськи за маминим рецептом, вам точно сподобаються, і ви їх часто готуватимете, передають Патріоти України.

Для приготування вам потрібні такі інгредієнти:

  • капуста, 1 качан;
  • фарш, 800 г;
  • рис 200 г;
  • цибуля, 6 шт;
  • морква, 1 шт;
  • сіль, перець, спеції, зелень;
  • томатна паста, 2 ст.л;
  • лавровий лист;
  • вода.

Процес приготування голубців по-закарпатськи

Капусту відварюємо, знімаючи м’які листки. Щоб процес проходив швидше, перед відварюванням, вирізаємо середину і листи самі відвалюватимуться.

Рис відварюємо до напівготовності, остуджуємо. Цибулю ріжемо кубиком, моркву натираємо на великій тертці і обсмажуємо овочі до готовності. Рис змішуємо з фаршем, овочами, сіллю, перцем, спеціями.

На кожному листі відрізаємо тверду середню жилу і формуємо голубці, викладаючи трохи фаршу, підвертаючи кінці.

Укладаємо в каструлю, додаємо томатну пасту, вливаємо трохи води, солимо до смаку і доводимо до кипіння. Зменшуємо вогонь і тушкуємо від 20 хвилин, додавши за 5 хвилин до закінчення готування лавровий лист, зелень, перець.

Голубці виходять дуже смачними, не розсипаються, відмінно підходять до різних гарнірів. Смачного!

Лайфхак для водіїв: Що зробити, щоб машина споживала менше пального

неділя, 22 травень 2022, 11:17

Не треба пояснювати, чому сьогодні так важливо, щоб автомобіль споживав якомога менше палива. Так, чудес не буває, і велике авто ніколи не матиме апетиту мікролітражки, передають Патріоти України. Але часто з вини водіїв допускається перевитрата пально...

Господарям на замітку! Як швидко і якісно відмити духовку від жиру та нагару

неділя, 22 травень 2022, 10:30

Очистити духовку від жиру і нагару справа непроста, але це необхідно, оскільки зайвий бруд може впливати як на смак ваших страв, так і на естетичний вигляд вашої духовки, передають Патріоти України. Можливо, ви хочете очистити брудну духовку не вдаючис...