Ароматні та ніжні, соковиті голубці по-закарпатськи за маминим рецептом, вам точно сподобаються, і ви їх часто готуватимете, передають Патріоти України.
Для приготування вам потрібні такі інгредієнти:
Капусту відварюємо, знімаючи м’які листки. Щоб процес проходив швидше, перед відварюванням, вирізаємо середину і листи самі відвалюватимуться.
Рис відварюємо до напівготовності, остуджуємо. Цибулю ріжемо кубиком, моркву натираємо на великій тертці і обсмажуємо овочі до готовності. Рис змішуємо з фаршем, овочами, сіллю, перцем, спеціями.
На кожному листі відрізаємо тверду середню жилу і формуємо голубці, викладаючи трохи фаршу, підвертаючи кінці.
Укладаємо в каструлю, додаємо томатну пасту, вливаємо трохи води, солимо до смаку і доводимо до кипіння. Зменшуємо вогонь і тушкуємо від 20 хвилин, додавши за 5 хвилин до закінчення готування лавровий лист, зелень, перець.
Голубці виходять дуже смачними, не розсипаються, відмінно підходять до різних гарнірів. Смачного!
Не треба пояснювати, чому сьогодні так важливо, щоб автомобіль споживав якомога менше палива. Так, чудес не буває, і велике авто ніколи не матиме апетиту мікролітражки, передають Патріоти України. Але часто з вини водіїв допускається перевитрата пально...
Очистити духовку від жиру і нагару справа непроста, але це необхідно, оскільки зайвий бруд може впливати як на смак ваших страв, так і на естетичний вигляд вашої духовки, передають Патріоти України. Можливо, ви хочете очистити брудну духовку не вдаючис...