Голубці з гречкою виходять ароматними, смачними і корисними для здоров'я. Така вегетаріанська страва готується дуже швидко та просто, відмінно насичує і не перевантажує шлунково-кишковий тракт, передають Патріоти України.
Інгредієнти:
Спосіб приготування:
Бланшируйте качан капусти, потім розберіть на листя. Цибулю дрібно поріжте і спассеруйте на олії до золотистої скоринки. Гречку відваріть в підсоленій воді до напівготовності.
У великій мисці змішайте злегка остиглу гречану кашу, смажену цибулю, квашену капусту. Додайте промиту консервовану квасолю, подрібнену зелень кропу і петрушки. Приправте фарш сіллю та спеціями за смаком.Щільно загорніть в кожен капустяний лист по 1-2 ст. л. начинки, обсмажте голубці в сковороді з розігрітою соняшниковою олією. Потім складіть в сотейник, залийте водою або овочевим бульйоном, приправте за смаком спеціями. Тушкуйте близько 40 хвилин на слабкому вогні під кришкою. Подавайте голубці гарячими, посипавши меленим перцем чилі.Смачного!
В Україні водіїв суворо карають за керування транспортом у стані алкогольного чи наркотичного сп’яніння. За перше порушення загрожує штраф у 17 тисяч гривень і позбавлення прав на один рік. Але мало хто знає, що провалити тест можна навіть… залишаючись...
Проста гра може багато розповісти про справжні потреби. Оберіть одного чоловіка на ілюстрації, з яким із задоволенням пішли б на вечерю чи каву, і дізнайтеся правду про себе, передають Патріоти України. З яким чоловіком ти вирішила б піти на побачення?...