Голубці з гречкою виходять ароматними, смачними і корисними для здоров'я. Така вегетаріанська страва готується дуже швидко та просто, відмінно насичує і не перевантажує шлунково-кишковий тракт, передають Патріоти України.
Інгредієнти:
Спосіб приготування:
Бланшируйте качан капусти, потім розберіть на листя. Цибулю дрібно поріжте і спассеруйте на олії до золотистої скоринки. Гречку відваріть в підсоленій воді до напівготовності.
У великій мисці змішайте злегка остиглу гречану кашу, смажену цибулю, квашену капусту. Додайте промиту консервовану квасолю, подрібнену зелень кропу і петрушки. Приправте фарш сіллю та спеціями за смаком.Щільно загорніть в кожен капустяний лист по 1-2 ст. л. начинки, обсмажте голубці в сковороді з розігрітою соняшниковою олією. Потім складіть в сотейник, залийте водою або овочевим бульйоном, приправте за смаком спеціями. Тушкуйте близько 40 хвилин на слабкому вогні під кришкою. Подавайте голубці гарячими, посипавши меленим перцем чилі.Смачного!
Жоден ранок не обходиться без запашного напою, який бадьорить і заряджає енергією на весь день, передають Патріоти України. Розповідаємо, чи можна підігріти каву в мікрохвильовці, як це вплине це на якість і смак напою. Так, напій можна підігрівати у м...
Не всі каструлі підходять для приготування їжі. Обираючи ємність, важливо враховувати матеріал, з якого він виготовлений. Це стосується зокрема алюмінієвого посуду, який все ще часто використовується на кухнях завдяки своїй довговічності та зручності. ...