Голубці з гречкою та квасолею - простий рецепт найсмачнішої вечері за 30 хвилин

Голубці з гречкою виходять ароматними, смачними і корисними для здоров'я. Така вегетаріанська страва готується дуже швидко та просто, відмінно насичує і не перевантажує шлунково-кишковий тракт, передають Патріоти України.

Гречані голубці з квасолею

Інгредієнти:

  • 1 качан білокачанної капусти
  • 2 цибулини
  • 400 г квашеної капусти
  • 2 банки білої консервованої квасолі
  • 100 г гречаної крупи
  • 1 пучок кропу і петрушки
  • Сіль і червоний пекучий перець за смаком

Спосіб приготування:

Бланшируйте качан капусти, потім розберіть на листя. Цибулю дрібно поріжте і спассеруйте на олії до золотистої скоринки. Гречку відваріть в підсоленій воді до напівготовності.

У великій мисці змішайте злегка остиглу гречану кашу, смажену цибулю, квашену капусту. Додайте промиту консервовану квасолю, подрібнену зелень кропу і петрушки. Приправте фарш сіллю та спеціями за смаком.Щільно загорніть в кожен капустяний лист по 1-2 ст. л. начинки, обсмажте голубці в сковороді з розігрітою соняшниковою олією. Потім складіть в сотейник, залийте водою або овочевим бульйоном, приправте за смаком спеціями. Тушкуйте близько 40 хвилин на слабкому вогні під кришкою. Подавайте голубці гарячими, посипавши меленим перцем чилі.Смачного!

Це така смакота! Як приготувати салат з картоплі за 5 хвилин

п’ятниця, 26 квітень 2024, 9:14

Салат з картоплі - це завжди смачне рішення використати овоч у новій інтерпретації. Існує понад 50 рецептів приготуванні з різноманітними інгредієнтами. Пропонуємо вам посмакувати салатом, приготування якого займе всього 5 хвилин. Швидко, смачно та дос...

Корисний лайфхак: Як правильно зварити яйця, щоб вони легко чистились

п’ятниця, 26 квітень 2024, 8:13

Відварені яйця не завжди легко чистяться. І це дратує, адже частина білка лишається в шкаралупі. Пропадає цінний продукт, передають Патріоти України. Досвідчені господині навчились з цим боротись, дотримуючись технології приготування. Не обійтись і бе...