Городникам на замітку! Чим полити розсаду на підвіконні, щоб прискорити її зростання

Настає час посіву на розсаду насіння ранньостиглих сортів овочевих культур. Любителям ранніх врожаїв слід подбати не лише про підсвічування, а й про стимулятори зростання. Інакше складно виростити сильну розсаду, щоб збирати врожай на початку сезону. Як діяти, аби прискорити зростання рослин, передають Патріоти України.

Подробиці

У магазині представлений широкий вибір таких засобів, які називаються стимуляторами зростання. Стимулятор росту розсади можна приготувати самостійно із підручних засобів. Такі засоби домашнього приготування допоможуть не лише прискорити зростання розсади, але й укріплять її, допоможуть пережити транспортування та вкорінення після пересадки.

Як діяти

Вам потрібна вода та цибулиння. Зберіть лушпиння зі здорових плодів, складіть його в каструлю і залийте літром води кімнатної температури, що відстоялася.

Через годину потрібно влити ще один літр води та поставити каструлю на вогонь, довести настій до кипіння. Через 10-12 хвилин варіння потрібно процідити відвар, розбавити водою, що відстоялася (1:5) і використовувати розчин для поливу. Результат не забариться і приємно здивує.

Лише спробуйте! Ось що слід пити на ніч, щоб швидко схуднути і позбутися живота

субота, 27 липень 2024, 17:48

Аби позбутися зайвої ваги без жодних зусиль, дієтологи рекомендують включити до раціону ці корисні напої, але варто пам’ятати, що вони не замінять повноцінного харчування, передають Патріоти України. Розповідаємо, які напої треба пити на ніч, щоб зайві...

Є секрет! Як варити макарони, щоб вони точно не злиплися

субота, 27 липень 2024, 17:08

Під час варіння макаронних виробів у недосвідчених господинь буває прикрість: макарони розварилися, злиплися або прилипли до дна каструлі. Щоб цих казусів не було, достатньо знати декілька правил, передають Патріоти України.