Городникам на замітку! Чим треба поливати цибулю у червні, щоб восени зібрати щедрий урожай

Червень на порозі, а це означає, що всі городники давно посадили грядки й настав час догляду за ними. Бо городина сама себе не обробить й не підживить. Чим поливати цибулю в червні, читайте у подробицях, передають Патріоти України.

Подробиці

Вже в червні на грядки з цибулею нападає шкідник – цибулева муха. Треба обов’язково зробити профілактику ще до того, поки це не сталося. Потрусіть міжряддя деревною золою, вона відлякуватиме шкідника й буде гарним добривом.

У цей період цибуля потребує азотних добрив, тому що азот активізує зростання зеленого пера, після того, як корисні мікроелементи накопичуються в зелені, вони переходять в саму цибулину. Водний розчин аміаку універсальне добриво для цибулевих.

Такий розчин рятує від азотного голодування рослину. 2 столові ложки нашатирного спирту на 10 л холодної води, треба розвести й відразу полити грядку. Таку підгодівлю роблять двічі з перервою в 14 днів. Не забувайте про рясний полив, який зараз необхідний рослині для росту. Досвідчені городники радять полити грядку з цибулею ще й настоєм чистотілу або кропиви.

Діти будуть у захваті! Як приготувати домашнє печиво на смак, як "Орео"

четвер, 18 квітень 2024, 15:08

Шоколадне печиво з ніжною білою начинкою смакує багатьом людям. Особливо, якщо його їсти, як радить реклама: покрутити, вмочити в молоко і з’їсти. Пропонуємо приготувати схоже печиво, але більш корисне, адже домашнє, передають Патріоти України. Змішайт...

От у чому секрет! ТОП-3 хитрощі, які дозволяють приготувати сирники золотистого кольору

четвер, 18 квітень 2024, 14:08

Найкрасивішими та апетитними є ті сирники, у яких з’явився чіткий золотистий колір. Така страва з кисломолочного сиру виглядає так, ніби її приготували у відомому ресторані. Якщо ж знати кілька хитрощів, то ваші сирники теж виглядатимуть чудово, перед...