Городникам на замітку! Досить столової ложки: Навіщо посипати сіллю картоплю після посадки

Картопля любить добре зораний грунт з органічними добривами, але щоб ще збільшити урожай, люди використовують звичайну сіль, передають Патріоти України.

При посадці картоплі в лунку можна також кидати по чайній ложечці калію або ж розкидати це добриво по поверхні, але є інший спосіб.

Столова ложка солі і урожай забезпечений

Це локальний спосіб удобрення. При посадці картоплю можна трохи посипати сіллю. Столова ложка на лунку - і в картоплі буде досить фосфору, калію, і навіть кальцію. Робити це потрібно обережно, щоб не "пересолити" картоплю.

Сольовий розчин

Також досить популярним методом серед городників є солона вода. Для цього вам потрібно взяти 1 кг кухонної солі і після повного розчинення по черзі занурювати в розчин насіннєву картоплю. Такий спосіб більш витратний за часом, але не менш робочий.

Чим ще удобрити картоплю?

Ще один відносно безкоштовний спосіб збільшити урожай картоплі - звичайна зола. Кілька столових ложок в лунку буде досить.

Це варто знати! Який сорт картоплі підходить для пюре, а який для смаження

п’ятниця, 29 березень 2024, 10:09

Навіть холостяки вже усвідомили, що одні сорти картоплі потрібно вибирати для варіння, інші для смаження, а треті для салатів чи тушкування, передають Патріоти України. Хтось по-старому воліє готувати різні страви з одного сорту картоплі – і це його п...

А ви це знали? Чому обсяг пам'яті на флешці або диску менший, ніж заявлено виробником

п’ятниця, 29 березень 2024, 9:59

Допустимо, ви придбали новий SSD, HDD або флеш-накопичувач. Вдома підключили його до комп'ютера, відформатували та готові почати зберігати файли на пристрої. Однак в один момент виявляєте, що фактично доступний простір на носії менше, ніж зазначено на ...