Городникам на замітку! Як без хімії позбутися "іржі" на листі полуниці - три народні способи

Полуниця є однією з найулюбленіших ягід українців. Тому багато хто займається її вирощуванням на своїх дачних ділянках, передають Патріоти України.

Досвідчені садівники запевняють, що й знайти підхід до цієї культури, можна отримувати врожай до морозів. Одним із способів збільшення врожайності є видалення іржі на листі полуниці. Telegram-канал «уДачное место» розповів, як це зробити, не використовуючи хімічні препарати.

Народні методи:

- Кефір. На відро води беруть 1 л кисломолочного продукту. Перемішавши інгредієнти, обприскують полуницю по 3−4 рази на кущ.

- Молоко. 1 л напою змішують із 30 краплями йодної настойки та 9 л води. Далі обробляють грядки не менше 3 разів із проміжків у 2 дні.

- Деревна зола. 300 г речовини розводять у 10 л води. Вичекавши добу, необхідно обробити рослину та ґрунт двічі з проміжком у 2 дні. Наступні заходи проводять 1 раз на місяць.

ТОП-3 речі, які ви робили неправильно, коли варили пельмені

четвер, 28 березень 2024, 18:57

Виявилося, що цей напівфабрикат не такий простий у приготуванні, як це вважається. У кулінарів є свої хитрощі. Здавалося б, тут може бути складного. Закип’ятити воду, посолити, поперчити, кинути в каструлю лавровий лист і, нарешті, пельмені, передають...

Психологічний тест: Що вам потрібно для щастя

четвер, 28 березень 2024, 18:07

Іноді так буває, що ми відчуваємо внутрішню порожнечу, немов нам чогось бракує для душевної рівноваги і абсолютного щастя, передають Патріоти України. Але як зрозуміти, яка ж частина пазла загубилася і заважає нам відчути себе "цілісною" і задоволеною...