Городникам на замітку! Як садити картоплю, щоб з одного куща зібрати відро врожаю

Якщо не знати принципів вирощування великої картоплі, то можна зібрати врожаю так само, як і посадите. Тому готуйтеся завчасно, щоб з одного куща зібрати понад відро картоплі, передають Патріоти України.

Подробиці

Під час вирощування картоплі дуже важливо вгадати з терміном і не садити плоди в холодну пору, тому що ґрунт на глибині десь 10 см повинен прогрітися до 7 градусів.

За таких умов картоплі буде максимально комфортно. Городники радять не обламувати перші паростки під час пророщування картоплі на посадку, тому що це велика помилка.

Не варто розраховувати на щедрий вродай, якщо ви, заощаджуючи посівний матеріал, ріжете великі картоплинии на кілька частин. Якщо ви хочете з одного куща збирати по 1-2 відра картоплі, тоді пам’ятайте, що картопля любить дихати, тому її не варто садити глибоко. Земля має добре прогрітися.

На першому етапі посадки необхідно накрити чорною плівкою, а після сходів замінити її на прозору. Дотримуючись таких порад, ви отримаєте врожай на 2-3 тижні раніше.

Тест-ворожіння: Просто оберіть шоколадку і отримайте передбачення на п'ять років

понеділок, 20 травень 2024, 7:10

Ви коли-небудь замислювалися, що чекає на вас у майбутньому? Виявляється за допомогою цього простого психологічного тесту це можна зробити. Подивіться на зображення протягом кількох секунд і оберіть шоколадку. Таким чином ви зможете дізнатися, яким буд...

Народні прикмети на 20 травня. Обережно з ножами та іншими гострими предметами

понеділок, 20 травень 2024, 7:05

Православна церква України 20 травня за новим стилем вшановує пам'ять мучеників Фалалея, Олександра та Астерія. За старим стилем сьогодні згадують явлення в небі Хреста Господнього в Єрусалимі. . 20 травня наші предки займалися посівом огірків. Для ці...