Городникам на замітку! Як саджати помідори, щоб отримати небачений урожай - німецький спосіб

Весна - найгарячіший сезон для городників, адже треба вжити всіх необхідних заходів, щоб восени й наприкінці літа отримати щедрий та смачний урожай. Вже в середині квітня починають висаджувати розсаду помідорів на грядки або у теплиці, передають Патріоти України.

Занадто рано висаджувати помідори у відкритийґрунт не слід – заморозки можуть зіпсувати розсаду. Важливо вирахувати, щоб до висадки розсади на грядку пройшло від 52 до 58 днів, але планувати дату необхідно і з урахуванням сорту. Є один давній німецький спосіб, який гарантуватиме якісний урожай.

Німецький спосіб посадки помідорів

Німці використовують незвичне для українців добриво – рибу. Вона багата на поживні мікроелементи, завдяки яким помідори будуть зростати здоровими та великими.

Слід взяти великі пластикові відра без дна та зарити їх у землю приблизно на 2/3 від їхньої загальної висоти. Таким чином формуємо лунку, яку треба добре полити.

Потім на дно кожної лунки кладемо по 2 маленькі рибини. Далі – розміщуємо у лунці розсаду та присипаємо ґрунтом.

Німецький спосіб має ряд переваг:

  • вода при поливі і добрива спрямовуються прямо у коріння і не розтікаються по бокам
  • пластикові відра – додатковий захист від шкідників

До речі, помідори полюбляють і добриво із кориці. У 1 літрі теплої води розводимо 1 чайну ложку кориці. Настоявши розчин 1-2 дні, можна поливати розсаду.

Всього дві ночі недосипання змушують нас відчувати себе старшими на роки! Що показали дослідження

середа, 24 квітень 2024, 18:54

Завдяки дослідженням вчені виявили, що всього лише дві ночі недосипання змушують людину почуватися на понад чотири роки старшою, ніж вона є насправді, передають Патріоти України. Відповідно до результатів дослідження, що були опубліковані в журналі Pr...

Перевірте себе! Тест у картинці визначить, як ви реагуєте на виклики долі

середа, 24 квітень 2024, 18:12

Справжня сутність людини розкривається у складних та стресових ситуацій. Іноді ми й самі дивуємося, своїм вчинкам у складні життєві моменти, хтось може проявляти неймовірну сміливість, а хтось може несподівано зрадити, передають Патріоти України. Проп...