Городникам на замітку! Як за допомогою підживлення горохом збирати огірки відрами

Будь-який городник іноді ламає голову над тим, яким способом ефективно та бюджетно підвищити врожайність огірків. Наведений нижче метод ідеально підходить під зазначені критерії. До того ж, ще один його важливий плюс полягає у простоті, передають Патріоти України.

Подробиці

Горохова підгодівля забезпечує овочеву культуру такими необхідними для її росту та розвитку поживними речовинами, як азот, фосфор та калій. Втім, є в неї і один мінус, про який не прийнято говорити – вам може не вистачити кошиків і відер, щоб розмістити в них огірки, що зняли з «ліан».

Все, що потрібно зробити, щоб підгодувати овоч горохом – підсипати під кущ 1 столову ложку лущеного гороху.

Важливо: простежте, щоб цілі горошини не траплялися, інакше вони можуть піти в ріст.

Зробіть навколо огіркового куща на деякій відстані від стебла неглибоку борозну, рівномірно розподіліть в ній горох, засипте землею та утрамбуйте. Залишилося полити огіркові грядки та чекати нечуваного за своїми обсягами врожаю.

А ви це знали? Як назвати подружку гарним українським словом

четвер, 25 квітень 2024, 11:22

Це слово походить з латинської мови, зокрема, від лексеми "колегіум", що означає "товариство, спільна служба, співробітництво", передають Патріоти України. Українська мова має надзвичайно багато цікавих слів, просто про них мало хто знає. Щоб збагатити...

Це здивує! Тест у картинці визначить, ким ви були в минулому житті

четвер, 25 квітень 2024, 11:12

У багатьох релігіях існують переконання, що людина приходить в цей світ знову і знову у новому тілі. Якщо ви вірите що життя дається не один раз, пропонуємо пройти цей тест, передають Патріоти України. Виберіть картинку, не замислюючись та не витрачаюч...